MTV Video Music Awards 2015: Όλη η μεγάλη μουσική βραδιά [εικόνες]

Πολλή μουσική, πολλοί celebrities και η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο.


Πολλά μπορούμε να πούμε για αυτή την ετήσια γιορτή της μουσικής, γνωστή και ως MTV Music Video Awards, όπου πραγματοποιείται μια παρέλαση από διασημότητες υπό τους ήχους νέων και αγαπημένων επιτυχιών, έχοντας ως βασικό άξονα ένα πράγμα: την υπερβολή.

Στο άκουσμα της φράσης «κόκκινο χαλί» συνήθως μας έρχονται στο μυαλό λαμπερές σικ παρουσίες με μακριές τουαλέτες και σμόκιν. Μη φανταστείτε τίποτα τέτοιο για το κόκκινο χαλί των MTV Music Video Awards, αφού το μόνο που θα αντικρίσετε είναι ό,τι πιο φανταχτερό, κιτς και κακόγουστο κυκλοφορεί, αρκεί να προκαλεί σχόλια, συζητήσεις, φωτογραφίες. Γενικώς να προκαλεί. σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Τι είδαμε στα χθεσινά βραβεία του MTV λοιπόν; Οι καλεσμένοι ήταν οι μισοί ντυμένοι καλοκαιρινά και οι μισοί χειμωνιάτικα, οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο επέστρεψαν στη μόδα, η πούλια και το στρας πήγε σύννεφο, η Kim Kardashian φοράδεψε κι άλλο φυσικά με την εγκυμοσύνη, η Nicki Minaj εξακολουθεί να την ανταγωνίζεται σε θέμα περιφέρειας, η Britney Spears την είδε γοργόνα και έβαψε το μαλλί της ανάλογα, ο Justin Bieber έκανε -μεγάλο δεν το λες- comeback, ο Jared Leto το έβαψε φούξια και η Miley Cyrus είναι η Miley Cyrus, είναι κιτς και κακόγουστη όλες τις μέρες, οπότε no surprises there. Ευχάριστη νότα στη βραδιά η συμπαθέστατη Taylor Swift.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!