Μόνο στο bizznews / O Βαλάντης και η Αμαζόνα του διασκεδάζουν στην Έλενα Γκρέκου

Μαζί με την Αμαζόνα του λοιπόν ο Βαλάντης εμφανίστηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στο πρόγραμμα της Έλενας και έδωσε ρέστα αφού πήρε το μικρόφωνο και τα έσπασε!!


Η Έλενα Γκρέκου και ο Βαλάντης εδώ και καιρό έχουν βάλει τέλος στην κόντρα τους για χάρη του Χάρη τους!! Είναι αγαπημένοι τα βρήκαν και οι διαφορές του παρελθόντος έχουν πάει στην άκρη για το σωστό μεγάλωμα του παιδιού τους !!

IMG_6001  IMG_6015 IMG_6016

Έτσι και ο Βαλάντης παρόλο τις πρόβες τους και την κούραση του από το σόου YFSF που παίρνει μέρος δεν έχασε ευκαιρία να δει την Έλενα που πρωταγωνιστεί σε σχήμα στο Syggroy Live στην Συγγρού μαζί με Θάνο Τζάνη και Γιάννη Κώστογλου. 

Μαζί με την Αμαζόνα του λοιπόν ο Βαλάντης εμφανίστηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στο πρόγραμμα της Έλενας και φυσικά εκείνη του έδωσε το μικρόφωνο και είπε το Ομολογώ όπου και τα έσπασε αφού πήρε ένα μεγάλο χειροκρότημα από τους θαμώνες του μαγαζιού που ήταν έκπληξη για αυτούς.

IMG_6001

Οι σχέσεις τους όπως θα δείτε και στις φωτό οι καλύτερες αφού η τωρινή σχέση του Βαλάντη τα έχει πολύ καλά με την πρώην σύντροφο του και βγάζοντας φωτογραφίες και τους δύο την ώρα που τραγουδούν. 

Μια χαρά όλα λοιπόν … και η ζωή συνεχίζεται καθώς και η επιτυχία της Έλενας μετά από την μεγάλη της αποχή από τς πίστες στην Αθήνα.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν σε συνέντευξη της για την σχέση της με τον Βαλάντη. 

Μιλάμε στο τηλέφωνο καθημερινά και ο Χάρης περνάει πια πολύ περισσότερο χρόνο με τον πατέρα του. Μπορεί να είχαμε μια κόντρα με αφορμή τη διατροφή του Χάρη, αλλά το τελευταίο διάστημα ο Βαλάντης ήρθε πολύ κοντά σε μένα και το παιδί έχοντας τη διάθεση να βοηθήσει. Ως εκ τούτου, υψώθηκε “λευκή σημαία” μεταξύ μας»

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!