Μόνο στο bizznews.gr / Μιχάλης Τζουγανάκης: ”Ο τόπος μας είναι ευλογημένος. Έχουμε αντέξει και χειρότερα”

Λίγο πριν το νέο του βίντεο κλίπ και τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα μιλάει για κάποια πράγματα που όλοι μας θέλουμε να μάθουμε.


Λίγο πριν το νέο του βίντεο κλίπ και τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα μιλάει για κάποια πράγματα που όλοι μας θέλουμε να μάθουμε. Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στην Άννα Τσιάλτα μιλάει για τις εμφανίσεις του και το τραγούδι.

Απολαύστε τον σε μια μίνι συνέντευξη περιμένοντας μια μεγάλη μαζί με αποκλειστικές φωτογραφίες του από το βίντεο κλίπ του τραγουδιού του Βαθύ ποτάμι,  Μουσική Μιχάλης Τζουγανάκης Στίχοι Έφη Πανταζοπούλου που σκίζει στην τηλεοπτική σειρά Μπρούσκο.

@IMG_2747 copy

Πόσο έχει αλλάξει η μουσική τα τελευταία χρόνια; Έχει αλλάξει η παραδοσιακή μουσική;

Βλέπουμε και ακούμε αρκετές αλλαγές τα τελευταία χρόνια όπως και στη καθημερινότητά μας, όμως ο πυρήνας και το πνεύμα της παραδοσιακής μουσικής μένει αναλλοίωτο, εξάλλου αλλιώς δεν θα ήταν παραδοσιακή μουσική, η οποία συμβολίζει τις σταθερές αξίες που μόνο η δύναμη της ανωτέρας φύσης επηρεάζει με ρυθμό που εκείνη κρίνει.

DSC_0861_(1)

Ετοιμάζετε διάφορες εμφανίσεις σας στην Αθήνα και στην επαρχία. Μιλήστε μου λίγο για αυτές.

Ξεκινάμε από τις 28 Φεβρουαρίου και για 4 Παρασκευές, μια σειρά εμφανίσεων στο Ρυθμός Stage, στην Ηλιούπολη, ένα πολύ ζεστό χώρο που μας φιλοξένησε και για αρκετές εμφανίσεις τον περσινό χειμώνα. Όσον αφορά την υπόλοιπη Ελλάδα έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις 25/1 στο «ΕΠΤΑ» Τεχνών τόπος, στην Κέρκυρα , στις 31/1 στον Πολυχώρο Αγορά στα Ιωάννινα, στις 9 και 10/2 στο Caramela στο Ρέθυμνο, στις 12/2 στο MY CAFE, στα Χανιά.

Ήδη είμαστε σε συζητήσεις και με άλλα μερη της Ελλάδας, όπως Κάρπαθο, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Καλαμάτα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και άλλες που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή και σύντομα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των επόμενων εμφανίσεων μας.

Τι θα πείτε στους Έλληνες για όλα αυτά που περνάνε  στέλνοντας το δικό σας μήνυμα.

Εύχομαι να έχουμε την ψυχραιμία και την δύναμη να κρατηθούν οι ψυχές όσο γίνεται πιο αναλλοίωτες και αμόλυντες ούτος ώστε να μην δημιουργηθούν απωθημένα τα οποία δεν θα είναι στην τελική προς όφελος κανενός.

Τούτος ο τόπος είναι ευλογημένος όπως και οι άνθρωποί του, τίποτα δεν είναι τυχαίο, όπως και το ότι αντέξαμε και ξεπεράσαμε στο παρελθόν της ιστορίας τόσες και χειρότερες καταστάσεις.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!