”Μόδα …Ομορφιά …Εθελοντισμός” στα Πανελλήνια Καλλιστεία «Star Ελληνική Ομορφιά» 2017

Γιατί «Δεν υπάρχουν  Άνθρωποι με «ειδικές Ανάγκες». Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι»!


Σε έναν κόσμο  που ο όρος του «φυσιολογικού» μοιάζει με ψευδαίσθηση και με μια έννοια χωρίς περιεχόμενο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα όπως όλα τα άτομα με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους, όπως όλοι, ή μάλλον καλύτερα… με τα χαρακτηριστικά που είναι πιο αναπτυγμένα και με αυτά που είναι λιγότερο αναπτυγμένα.

Η Δευτέρα 15 Μαίου  ήταν μια μέρα που έμεινε αξέχαστη σε όλους όσους ήταν μαζί μας σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση!!

Κι όλα αυτά χάρις σε Μια καλή Νεράιδα την π. Μις Ελλάς  Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες  υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια  στον εαυτό της, να  κάνει αυτά τα παιδιά  να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας  έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά  και το Όραμα της.

 

 

 

Για αυτό και δεν θα μπορούσε να λείψει από τα καλλιστεία 2017 αφού είναι και εκείνη που συντονίζει τα πάντα για τα κορίτσια που συμμετέχουν. Την επιλογή τους την συμπεριφορά τους αλλά και όλη τους την επιμέλεια για να υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα !! Δεν είναι τυχαίο που την επέλεξε ο Νίκος ΜΠΆΜΠΑΛΗΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΟΥ ΔΙΌΤΙ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΤΟΝ ΧΏΡΟ ΑΥΤΌ ΑΦΟΎ ΤΑ ΤΕΛΥΕΤΑΊΑ 20 ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΕΙ ΔΙΑΠΡΈΨΕΙ!! 

Έτσι λοιπόν και η οργάνωση της είναι Χορηγός στα καλλιστεία αυτά !! 

Το σύνθημα ήταν ένα ….

Εμείς Μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά … Εμείς θα αποδείξουμε ότι μπορούμε !!

Εσείς  θα είστε  Μαζί μας ;  Σας περιμένουμε !

Γιατί «Δεν υπάρχουν  Άνθρωποι με «ειδικές Ανάγκες». Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι»!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!