Μυρσίνη Αρναούτη-Ευφροσύνη Κυριακού: Όλη η αλήθεια για την υγεία των γυναικών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Παντελή Παντελίδη

Στο αυτοκίνητο ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος του αλλά με δυο κοπέλες.


Πρώτο θέμα από το πρωί είναι ο αιφνίδιος θάνατος του Παντελή Παντελίδη. Ο άτυχος 33χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προκληθεί δυστύχημα. Στο αυτοκίνητο ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος του αλλά με δυο κοπέλες.

Ο λόγος για την 20χρονη Ευφροσύνη (Φρόσω) Κυριακού, η οποία σπουδάζει στην Πάντειο και είναι barwoman σε γνωστό bar-restaurant στη Γλυφάδα και μένει στου Ζωγράφου και την Μυρσίνη (Μίνα) Αρναούτη 29 ετών, η οποία έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, δουλεύει επίσης ως barwoman και ασχολούνταν με το τραγούδι και μένει στην Καλλιθέα.

Pantelidis troxaio (2)

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Μίνα – η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν η συνοδηγός – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και σπασμένο ώμο, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο. Η 20χρονη νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου. Οι γονείς της κοπέλας βρίσκονται συντετριμμένοι στο νοσοκομείο και προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ.

Η άλλη κοπέλα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σε σοβαρή κατάσταση. Η Φρόσω μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο θώρακα και στο χέρι και με κάταγμα ανοιχτού μοιριαίου. Η 29χρονη αυτή τη στιγμή χειρουργείται με θετικές τις πρώτες ενδείξεις χωρίς όμως οι γιατροί να μπορούν να μιλήσουν με σιγουριά για την εξέλιξη της υγείας της. Στο πλευρό της κοπέλας βρίσκονται οι φίλοι της και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού που εργάζεται.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν τίθεται θέμα ακρωτηριασμού, όπως γράφτηκε το πρωί, και πως οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι δυο κοπέλες είναι φίλες και μάλιστα πριν τη συνάντησή τους με τον Παντελή Παντελίδη είχαν βρεθεί για να πιουν κρασί και να πουν τα νέα τους. Μετά την πρόβα του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν – και θα έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, με τηνΔέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη – συναντήθηκαν και συνέχισαν τη διασκέδασή τους σε γνωστό club της παραλιακής.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!