Μήλα Χριστιάνα: Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Ψυχοθεραπεύτρια ΜΑΖΙ ΜΑΣ 15/5

Η κα. Μήλα Χριστιάνα είναι Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Ψυχοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη από το General Hypnotherapy Standards Council.


Η κα. Μήλα Χριστιάνα είναι Κλινική Υπνοθεραπεύτρια – Ψυχοθεραπεύτρια, πιστοποιημένη από το General Hypnotherapy Standards Council. 

Το 1999 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό συνέδριο για την Αναδοχή παιδιών που πραγματοποιήθηκε  στο Angouleme της Γαλλίας και εισηγήθηκε ομιλία με θέμα « Η αυτογνωσία και η αναδοχή στην Ελλάδα». Και το 1996  στα Αισχύλεια του Δήμου Ελευσίνας, εισηγήθηκε ομιλία με θέμα «Αυτογνωσία και Ενότητα».

Από το 1982 έως το 1985 δημοσιεύονται άρθρα της στο περιοδικό “By Athens” της Νοτίου Αφρικής. Το 1995  εκδίδεται η πρώτη ποιητική της συλλογή «Σε χρόνο Παρακείμενο» από τις εκδόσεις Μαυρίδης, ενώ την επόμενη χρονιά εκδίδεται το προσωπικό της οδοιπορικό  «Λογισμοί από την άλλη μου ζωή» το οποίο ακουμπά πολλούς αναγνώστες αλλά  και διεγείρει συζητήσεις και  συνεντεύξεις για την ψυχολογία της θρησκείας και πολλά ακόμη. Ακολουθούν τηλεοπτικές συνεντεύξεις έως το 2001  στα κανάλια Ant 1 και Star με κυριότερα θέματα την Ψυχολογία της Θρησκείας, την Αυτογνωσία & την Εναλλακτική Σκέψη και άλλα πνευματικά ζητήματα.

Από το 2000 μέχρι σήμερα συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και πνευματικής εξέλιξης.  Το 2008 Ίδρυσε μαζί με την κόρη της Άννα Σολωμού την Σχολή Αυτογνωσίας πραγματοποιώντας έτσι ένα όραμα ζωής μέσω του οποίου μπορεί να συνεχίσει να βοηθά περισσότερους ανθρώπους να συνδεθούν με την εσωτερική τους δύναμη & σοφία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!