Μιχάλης Τζουγανάκης: Υποκλίθηκε η Ρόδος στην συναυλία του

Στο Coloranto στην πανέμορφη Ρόδο ο Μιχάλης Τζουγανάκης χτες έκανε μια και μόνο εμφάνιση μετά από δύο χρόνια απουσίας του από το νησί.


Ένα μαγαζί υποκλίθηκε στο ταλέντο του και στην Μουσική του. Στο Coloranto στην πανέμορφη Ρόδο ο Μιχάλης Τζουγανάκης χτες έκανε μια και μόνο εμφάνιση μετά από δύο χρόνια απουσίας του από το νησί. Ένα μαγαζί κατάμεστο από κόσμο, νεολαία αλλά και πιο μεγάλες ηλικίες υποκλίθηκε στην μουσική του.

«Η «ανατρεπτική» του αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που «τολμά» στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσει κανείς.

3

Από τη μία η ισχυρή κληρονομιά που «κουβαλά» στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση, αλλά, κυρίως, μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που «απορεί» κάποιος με το «φαινόμενο» που έχει μπροστά του. Αλλά Ναι αυτός είναι ο Μιχαλής μας … με το μικρό του όνομα όλοι οι θαυμαστές του τον αποκαλούν με το μικρό του όνομα. 

2

Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια από τη δισκογραφία του, αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα. Επίσης, ακούστηκαν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών.

5

Όπως βλέπετε από τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες το μαγαζί είναι γεμάτο … 

1

7

Φωτογραφίες για το bizznews.gr – Δήμητρα Παναγοπούλου 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!