Μια παράσταση μικρογραφία της ζωής μας, με αξίες που έχουν χαθεί

Το έργο θα ανεβεί για δυο παραστάσεις στην Θεατρική Σκηνή Κάρολος Κουν στον Άλιμο στης 13/14 Ιουνίου


Η Θεατρική Ομάδα της Ειρήνης Λιονεττι ” Το Κοιλον ” ανεβάζει το Ε πι κερως Τεταγμεναι “ μια μουσικοχορευτική παράσταση ερωτική/κοινωνική ιστορία.
Όλο το έργο είναι μια παραβολή. Είναι μια μικρογραφία τής ίδιας μας τής ζωής.Την κακομεταχειριζόμαστε ,ποδοπατάμε τις αξίες της, και όταν στο τέλος της προσπαθούμε να της χαρίσουμε λίγη αξιοπρέπεια,βλέπουμε ότι αυτό είναι αδύνατο, γιατί ο χρόνος είναι τόσο λίγος και οι αναμνήσεις από τα λάθη μας, τόσες πολλές….
John Van Hasselt (ΙΩΑΝΝΗΣ Η.Μ.ΒΑΣΣΟΣ) Γεννήθηκε στο Βέλγιο το 1963. 
Θεατρικά του έργα: ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΩΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΨΑΛΜΟΙ) .
Τα 2 τελευταία έργα έχουν εκδοθεί και στα Αγγλικά. Η διασκευή του,στο έργο τού Σαίξπηρ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ καί το ΕΠΙ ΚΕΡΩΣ ΤΕΤΑΓΜΕΝΑΙ,είναι ακόμα ανέκδοτα έργα σκηνοθετημένα από την Ειρηνη Λιονεττι.

Το Όνειρο Θερινής Νυκτος. Και Επι Κερως Τεταγμεναι σκηνοθέτης : Ειρηνη Λιονεττι

Το εργο τοποθετείται στην εποχή της Τρούμπας δεκαετία του 1960. Αποτελείται απο 5 ηθοποιους. Ειναι μια ερωτική/κοινωνική ιστορία με μουσικοχορευτικές πινελιές!

Το έργο θα ανεβεί για δυο παραστάσεις στην Θεατρικη Σκηνή Κάρολος Κουν στον Αλιμο στης 13/14 ΙΟΥΝΙΟΥ. Κατόπιν σε θέατρο στην Αθηνά σε αναμονή ημερομηνιών του ΙΟΥΝΙΟΥ.

Οι ηθοποιοί:
Με σειρά εμφάνισης

Ελένη Μπευ – Μαντάμ Ερμιονη
Ιωάννα Προσμιτη – Αρετή
Κωνσταντίνα Σιλεβρη – Αγνη
Βασίλειος Ξυδάκης – Πάνος/Κωστής
Σιμος Παραγυιος – Μάρκος Nταβατζης

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!