Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Χάρισαν εγκεφαλικά σε όλη την Ευρώπη [εικόνες]

Φόρα παρτίδα όλα για τις καταπληκτικές στην παρουσίαση Συνατσάκη και Παπαδημητρίου, με ντεκολτέ ως τον αφαλό που ξεσήκωσαν τους πάντες!


Στην πρώτη τους εμφάνιση ανέβηκαν στη σκηνή φορώντας ρούχα με ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό. Και χωρίς σουτιέν φυσικά. Η μεν Συνατσάκη φορούσε ένα κοστούμι με ξεκούμπωτο σακάκι, η δε Παπαδημητρίου ένα μακρύ μπλε φόρεμα με σκίσιμο στο ντεκολτέ «φωτιά».


Ολες τις εμφανίσεις των δύο κυριών επιμελήθηκε η εταιρεία BSB, που έφτιαξε 8 μοναδικές custom made δημιουργίες ειδικά για εκείνες.

Στη δεύτερη εμφάνιση η Μαίρη εντυπωσίασε με το κεντημένο crop top με κρόσσια και ασημί μεταλλική μίντι πένσιλ φούστα, ενώ η Nτορέττα με το κεντημένο γιλέκο με χάντρες και χρυσή μεταλλιζέ παντελόνα.

Στο χορευτικό με τους Freaky Fortune οι δύο κυρίες ήταν εντυπωσιακές και σέξι, με τα μάξι στράπλες φορέματα με παγιέτες σε χρυσό για τη Συνατσάκη και μαύρο για την Ντορέττα.

Στη τελευταία τους εμφάνιση, η Μαίρη φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο jumpsuit με σκίσιμο στο πόδι και η Ντορέττα ένα μάξι χρυσό φόρεμα με παγιέτες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!