Μελίνα Ασλανίδου: «Θα ήθελα να γίνω μητέρα»

Η Μελίνα Ασλανίδου ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και το απολαμβάνει!


Η Μελίνα Ασλανίδου ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και το απολαμβάνει! Έχουν ήδη ξεκινήσει τα live του Voice αλλά η ίδια ανυπομονεί να βρεθεί «στην αγαπημένη μου Κύπρο» στις 10 Ιουλίου, για τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Stavento. Μιλώντας στο κυπριακό περιοδικό Down Town και τον Αλέξανδρο Πρίφτη εκμυστηρεύεται την ανυπομονησία της αυτή αλλά και πολλά ακόμα!

melinaaslanidou2
Αν σου έλεγα πριν από 3 χρόνια ότι σήμερα θα ήσουν ένας από τους coaches του «The Voice», τι θα μου απαντούσες; Θα με πίστευες;
Θα γελούσα ίσως – αλλά όχι αρνητικά. Σίγουρα, όμως, θα σου έλεγα ότι δεν πας καλά. Όχι, δεν θα σε πίστευα με τίποτα! Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα βγω στην τηλεόραση! Από την άλλη πλευρά, δεν θα σου κρυφτώ και δεν θα σου πω ψέματα, είχα κι εγώ αυτά τα κολλήματα και τα στεγανά ότι «είμαι σε έναν χώρο, ανήκω εδώ, τι δουλειά έχω εγώ εκεί;». Αυτά με ταλαιπώρησαν λίγο, όταν μου έγινε πέρσι η πρόταση. Τελικά, αποφάσισα να το κάνω γιατί αφορά τη μουσική, το τραγούδι και να σου πω και κάτι; Δεν πρόκειται να αλλάξεις και να διαβρωθείς ποτέ, εκτός κι αν το θες εσύ ο ίδιος! Όταν παραμένεις πιστός σε αυτό που κάνεις και το αγαπάς, τότε η φωτιά που καίει μέσα σου είναι πολύ δυνατή! Δεν πρόκειται να παρεκκλίνεις από τον σκοπό σου, ούτε να γίνεις κάποιος άλλος. Είτε είσαι στην τηλεόραση, είτε τραγουδάς απλά σε μια μουσική σκηνή. Όλα στο μυαλό μας είναι, αλλά και στον τρόπο που τα χειριζόμαστε. Από την άλλη, εγώ επέλεξα να το κάνω αυτό χωρίς να σημαίνει ότι κατηγορώ κάποιον που επιλέγει συνειδητά να μην εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Είστε όντως φίλοι με τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή και τον Μιχάλη των Stavento;
Ναι, είμαστε. Πιο πολύ με τον Αντώνη και τον Μιχάλη. Και με τη Δέσποινα βέβαια, αν και δεν βλεπόμαστε τόσο συχνά έξω.

Επειδή πολλοί καλλιτέχνες είναι ευάλωτοι συναισθηματικά, έτυχε ποτέ να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης;
Και να έχω πέσει, δεν θα ήθελα να το μοιραστώ δημόσια. Είναι άνευ σημασίας για μένα. Δυσκολίες περνάμε όλοι. Εδώ υπάρχουν παιδιά που πεινούν, σήμερα που έχουμε 2015. Δεν θα κολλήσω ούτε θα αναλωθώ σε αυτά.

Επίσης, όσοι δουλεύουν στη νύχτα, «χρεώνονται» με εξαρτήσεις και πολλά πάθη…
Πάθη έχω. Είμαι ένας πολύ παθιασμένος άνθρωπος γενικότερα, δεν είμαι ήρεμη, ως προς αυτό. Γι’ αυτό και τραγουδάω κιόλας. Ωστόσο, εξαρτήσεις δεν είχα ποτέ στη ζωή μου.

Ούτε από τον έρωτα;
Ναι, δεν γίνεται να έχεις ζωή χωρίς έρωτα! Άλλωστε και στο μικρόφωνο για εκείνον τραγουδάμε συνεχώς. Αλίμονο! Χωρίς έρωτα δεν υπάρχει ζωή, εξέλιξη. Είμαι ευγνώμων στη ζωή για όλα.

Πέτυχες την ισορροπία στη ζωή σου μεταξύ έρωτα και επαγγελματικής ανέλιξης;
Πάντα για μένα το πρωτεύον είναι να έχω ισορροπία σε όλα. Για μένα η αρμονία και η ισορροπία είναι το παν. Όχι, δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Δεν έχω κάνει πρόοδο σε αυτό. Έριξα το βάρος μου στη δουλειά και όλη μου την προσοχή στα επαγγελματικά μου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στερήθηκα προσωπικές στιγμές μου.

Γιατί δεν τόλμησες μέχρι σήμερα ένα γάμο;
Γιατί δεν έτυχε! Ποτέ δεν το κυνήγησα, ποτέ δεν μου ήρθε. Πιο μικρή είχα πάει σε ένα γάμο όπου ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ στην εκκλησία και η νύφη τον περίμενε στα σκαλοπάτια κι έκλαιγε. Εντάξει, αυτό ήταν τραυματική εμπειρία, είχα στεναχωρηθεί πολύ.

Μήπως το έχεις φοβία;
Λες; (γελάμε). Μπα όχι, δεν με φοβίζει ο γάμος. Αλλά, όπως σου είπα, δεν έτυχε ακόμα.

melinaaslanidou1

Αν ερχόταν ένα παιδί στη ζωή σου σήμερα;
Θα με έκανε ευτυχισμένη. Θα ήθελα να γίνω μητέρα. Νομίζω θα ήμουν καλή, αν και αυστηρή σε γενικές γραμμές. Όμως, πραγματικά θα το ήθελα ένα παιδί. Πιστεύω ότι ο ερχομός του παιδιού ολοκληρώνει έναν άνθρωπο, πόσο μάλλον μία γυναίκα γιατί την ξεκολλά και την αποκόβει οριστικά από τον εγωκεντρισμό της. Πλέον είναι πρώτα το παιδί σου κι έπειτα εσύ. Αυτό είναι το σωστό.

Θα έμπαινες ποτέ στη διαδικασία να το μεγαλώσεις μόνη σου;
Νομίζω ότι δεν μου αρέσει πολύ ως ιδέα αυτό. Θα προτιμούσα με τον σύντροφό μου.

Είσαι ικανοποιημένη με αυτό που βλέπεις στον εαυτό σου κάθε πρωί;
Ναι, είμαι μια χαρά. Προσπαθώ να γελάω μέσα μου για να αποτυπώνεται αυτό και στο δέρμα μου. Η ευτυχία και η ομορφιά πρώτα από μέσα μας ξεκινούν και καταλήγουν προς τα έξω. Όταν κάποιος είναι χαρούμενος, πώς γίνεται να μην είναι πιο όμορφος;

Είσαι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων;
Δεν έχω θέμα, όποιος θέλει ας κάνει. Δεν το κατακρίνω, όλοι είμαστε ελεύθεροι, βρε παιδιά. Όμως, εγώ προσωπικά, αν με ρωτάς, δεν θα ήθελα να κάνω κάτι γιατί είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Πάρα πολύ! Κάνω πού και πού ένα lazer για καθαρισμό προσώπου. Ως εκεί, δεν θέλω κάτι παραπάνω.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!