Μεγάλος διαγωνισμός Bizznews.gr και ”Άγρια Δύση”!

Το Bizznews.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη θεατρική παράσταση “Άγρια Δύση”!


Το Bizznews.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη θεατρική παράσταση “Άγρια Δύση”!

Το Bizznews.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη θεατρική παράσταση “Άγρια Δύση”!

Το Bizznews.gr σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από κοντά τη θεατρική παράσταση “Άγρια Δύση”!

Πρόκειται για ένα κρητικό γουέστερν του οποίου η ιστορία εκτυλίσσεται στα Λιβανιάννα των Σφακίων. Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, δοκιμάζει τις αντοχές  των σχέσεων της μάνας (Ρένια Λουιζίδου) με τα δίδυμα παιδιά της (Τζένη Θεωνά, Λευτέρης Ελευθερίου).

Ένας παλιός έρωτας (Θοδωρής Αθερίδης) της μάνας θα κάνει την εμφάνισή του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει καινούργια προβλήματα πριν από τη λύση.

Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά κι Ελληνική περηφάνεια.

Μια αλληγορία για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ενωσης του 2012.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Νικολέτα Παναγιώτου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας

Πρωταγωνιστούν:
Θοδωρής Αθερίδης, Ρένια Λουιζίδου, Λευτέρης Ελευθερίου, Τζένη Θεωνά

Το Bizznews.gr σε συνεργασία με την Ελληνική Θεαμάτων, δίνει τη δυνατότητα σε τρεις τυχερούς αναγνώστες/αναγνώστριες, να παρακολουθήσουν από κοντά την “Άγρια Δύση”, μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει και διαρκεί από την 1/12/2012 μέχρι και τις 16/12/2012 και ώρα 23:59!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ like στη σελίδα του Bizznews.gr στο Facebook και να αφήσετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και έγκυρο email που δεν δημοσιεύεται) στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας ή εναλλακτικά να μας αποστείλετε τα στοιχεία σας στη διεύθυνση contest@bizznews.gr με την ένδειξη “Για το διαγωνισμό Bizznews.gr και Άγρια Δύση”.

Καλή επιτυχία!

Ακολουθούν αναλυτικά οι όροι του διαγωνισμού:

Συμμετοχή στο διαγωνισμό Bizznews.gr & Άγρια Δύση, με δώρο 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Άγρια Δύση”!

1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο www.bizznews.gr, των εταιρειών που χορηγούν τα δώρα, όπως και οι συγγενείς τους έως και τον 2ο βαθμό εξ αγχιστείας.

2. Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο συμμετέχων να δηλώσει πλήρες ονοματεπώνυμο και έγκυρη διεύθυνση email.

β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας “like” στη σελίδα του www.bizznews.gr στο Facebook ΚΑΙ αποστολή σχολίου κάτω από τη σελίδα του διαγωνισμού στο www.bizznews.gr. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί και στις δύο ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη. Εναλλακτικά, ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να κάνει απαραίτητα “like” στη σελίδα του www.bizznews.gr στο Facebook ΚΑΙ να αποστείλει τα στοιχεία του με email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση contest@bizznews.gr, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό Bizznews.gr & Άγρια Δύση”.

γ) Το δώρο του διαγωνισμού αποτελείται από 3 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για την παράσταση “Άγρια Δύση“, τις οποίες οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Πέμπτη, 20/12/2012.

δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 1/12/2012 μέχρι και τις 16/12/2012 στις 23:59 τα μεσάνυχτα. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17/12/2012 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 3 νικητών στο www.bizznews.gr, αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.

4. Οι νικητές αναδεικνύονται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη του www.bizznews.gr, και ειδοποιούνται μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν υποβάλλει, για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

5. Οι νικητές ανακοινώνονται σε σχετικό post στο www.bizznews.gr και μέσω όλων των λογαριασμών του www.bizznews.gr στα social networks.

6. Αν για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του www.bizznews.gr δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 1 ημέρα από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το www.bizznews.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. Σημειώνεται ότι πέραν από τους 3 νικητές, ταυτόχρονα θα αναδειχθούν και 3 αναπληρωματικοί νικητές, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.

7. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 1 ημέρα από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.

8. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τους νικητές. Σε περίπτωση που ο νικητής επιθυμεί να του αποσταλεί το δώρο του, επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής με κούριερ.

9. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του www.bizznews.gr.

10. Το www.bizznews.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.

11. Το www.bizznews.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

12. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στο www.bizznews.gr και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Οι νικητές εξουσιοδοτούν το www.bizznews.gr να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.

13. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό του www.bizznews.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αποκλειστικά από το www.bizznews.gr.

14. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι σε περίπτωση που έχουν διαγράψει την/τις ηλεκτρονική/ές διεύθυνση/εις από την λίστα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό έπεται και την εκ νέου εισαγωγή της/των ηλεκτρονικής/ών διεύθυνσης/εων στην λίστα αυτή.

15. Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!