”Μαζί τα Φάγαμε” / Έρχεται η κωμωδία που θα σας απογειώσει στο γέλιο

Δείτε το τρέιλερ και θα καταλάβετε για το τρελό γέλιο που μας περιμένει 


Μαζί τα φάγαμε; Αναρωτηθείτε μέχρι να δείτε την φοβερή ταινία του Στράτου Μαρκίδη σε σενάριο του αγαπημένου μου Μάνου Ψιστάκη.

Δεν θα μπορούσα λοιπόν να μην τον ανακρίνω λίγο για την ταινία που έρχεται να μας απογειώσει στο γέλιο. 

Πως αποφάσισες να γράψεις σενάριο μετά απ καιρό; 

Μετά από τόσες τηλεοπτικές και θεατρικές κωμωδίες, φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να προσπαθήσω να κάνω τον κόσμο να γελάσει και μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Οι συνθήκες «ιδανικές» με την επικαιρότητα να δίνει πάντα υλικό σε αυτήν την ταλαιπωρημένη χώρα.. Η συνεργασία με τον δημιουργό αναρίθμητων επιτυχιών, ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΡΚΙΔΗ, που σκηνοθέτησε την ταινία, ήρθε σαν δώρο. Άνθρωποι σαν τον Στράτο, γεμάτοι ενέργεια, χιούμορ και καλοσύνη, είναι μια όαση στο χώρο μας. Εξαιρετικός στις ιδέες του, ανοιχτός σε προτάσεις και ευγενικός με όλους στο γύρισμα, είναι σίγουρα ο συνεργάτης, για τον οποίο θα δώσεις και την καλύτερή σου έμπνευση στο γράψιμο, αλλά και την καλύτερη ερμηνεία σου στο πλατό.

Φοβερό κάστ ηθοποιών. Θα μου πείς δυο λόγια για όλους όσους συμμετέχουν; 

Το εκπληκτικό καστ της ταινίας, αποτέλεσε μια τεράστια συνεισφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Η γλυκιά Μπέσυ Μάλφα, ο εφευρετικός Κώστας Αποστολάκης, ο απίστευτος Σωτήρης Καλυβάτσης, η φτιαγμένη για κωμωδία Θωμαϊς Ανδρούτσου, ο απολαυστικός Δημήτρης Μαυρόπουλος, ο πάντα αστείος Κώστας Ευριπιώτης, ο ασύγκριτος Αντώνης Καφετζόπουλος, ο ταλαντούχος Σταύρος Νικολαϊδης, με τον οποίο φτιάξαμε ένα δυναμικό κωμικό δίδυμο, αλλά και η ταλαντούχα και πανέμορφη Αναστασία Τσιλιμπίου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Η πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη, αποδεικνύει ότι έχει ταλέντο και στην κωμωδία.

Ο υπέροχος Γιώργος Γιαννόπουλος, δίνει την ξεχωριστή νότα και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με την Τάνια Τρύπη, κάνουν το μαγικό τους πέρασμα. Η έμπειρη και πάντα θετική Νίκη Λάμη, ο δυναμικός Μιχάλης Ιατρόπουλος και άλλοι καλοί συνάδελφοι, συμπληρώνουν ένα καστ που από 22 Φεβρουαρίου, θα φέρει το γέλιο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Πιστεύεις πως είναι μια κωμωδία που  κόσμος θα αγαπήσει; 

Πιστεύω πως το «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» θα είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς και υπόσχομαι συνέχεια..

Δείτε το τρέιλερ και θα καταλάβετε για το τρελό γέλιο που μας περιμένει 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΑΝΟΣ ΨΙΣΤΑΚΗΣ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:
ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ – ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ –
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ – ΘΩΜΑΙΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ – ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ – ΜΑΝΟΣ ΨΙΣΤΑΚΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ (θεά) – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΙΜΠΙΛΙΟΥ –
ΚΟΝΙ ΜΕΤΑΞΑ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Περίληψη Ταινίας 

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμος και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο..

Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορα γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!