Μαθήματα γεύσεων όπως μόνο η Ντίνα Νικολάου ξέρει να παραδίδει

Ο κυρίαρχος ρόλος είναι η γεύση …. Όλα τα υπόλοιπα απλά σιγοντάρουν !!


Η αγαπημένη και βραβευμένη σεφ Ντίνα Νικολάου δίνει μαθήματα γεύσεων όπως μόνο εκείνη ξέρει
Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής στο Yoleni’s flagship store φέρνοντας μας σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της κουζίνας.
Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης ήμουν εκέι σε αυτόν το παράδεισο που ακόμα κι αν δεν αγαπάς την κουζίνα με την Ντίνα Νικολάου θα την λατρέψεις.
Υποδέχθηκε φίλους της δημοσιογράφους ταξιδεύοντας τους στο υπέροχο πλανήτη της κουζίνας της. Συγκινημένη αλλά και χαρούμενη για το νέο στοίχημα της δεν έκρυψε πώς θέλει σε αυτό το καινούργιο της σπίτι  να έχει την  επικοινωνία των φίλων που θα παρακολουθούν τα μαθήματα με όχημα τις αισθήσεις. Τον κυρίαρχο ρόλο θα τον έχει η γεύση αλλά θα σιγοντάρουν πο υπόλοιπες αισθήσεις.
Η ίδια με ανυπομονησία αναμένει τους φίλους της τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Yoleni’s όπου θα παρουσιάσει τέσσερα πιάτα για το πιο ξεχωριστό μενού της Πρωτοχρονιάς, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου να γευθούν το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο brunch και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου να διδαχθούν τα μυστικά των γεμιστών κέικ των Χριστουγέννων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!