Η Μαριέττα Φαφούτη μας συστήνει το κόκκινο της φωτιάς!

Μετά τη λάμψη που πλημμύρισε τον κατάμεστο Κήπο του Μεγάρου με τη συναυλία «Shine», η διασκέδαση θα χτυπήσει κόκκινο με το πιο χαρούμενο κορίτσι της ελληνικής μουσικής σκηνής και τη νέα σειρά συναυλιών με τίτλο «Red» στη σκηνή του Gazarte.


«Το κόκκινο δεν είναι απλά ένα χρώμα» λέει η Μαριέττα Φαφούτη, «είναι ένας τρόπος να μοιραστείς τις πιο υπέροχες ιστορίες αγάπης και πάθους, τις πιο τρυφερές ιστορίες χαράς και ανεμελιάς, αλλά και τις πιο τρελές ιστορίες μυστηρίου».

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το χαμογελαστό κορίτσι της pop από τη σκηνή του Gazarte θα μας πει ιστορίες διαφορετικές με καθαρόαιμη pop, κινηματογραφικές σπίθες, ξέφρενες disco στιγμές, στοιχεία μιούζικαλ και σπαγγέτι γουέστερν μέσα από τη νέα της σειρά συναυλιών «Red».

Επιπλέον, μαζί με την μπάντα της θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο της single «Papa I’ll fly» που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα, τραγούδια από τον πολυαναμενόμενο τρίτο προσωπικό της δίσκο, ακυκλοφόρητα singles και ανατρεπτικές διασκευές που μόλις βγήκαν από το studio.

Ωστόσο, από το πρόγραμμα δεν θα λείψουν και τραγούδια από τα δύο άλμπουμ «Try a Little Romance» και «Homemade Joy» που είχαν θερμή ανταπόκριση από το κοινό και έλαβαν διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο Τύπο.

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Τηλέφωνο: 210 3460347

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: A ζώνη: 18€ – Β ζώνη: 14€ – Όρθιοι: €7
Ταμείο: A ζώνη: 21€ – Β ζώνη: 17€ – Όρθιοι: €10
*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση εισιτηρίων: Gazarte, viva.gr, 11876, public,seven spots, Παπασωτηρίου, Ιανός



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!