Mariano Di Vaio: Παντρεύεται σε λίγες μέρες ο κούκλος που όλες θέλουν! [εικόνες]

Το διάσημο μοντέλο και blogger από την Ιταλία που έχει κάψει καρδιές, έχει μάτια μόνο για μία!


O Mariano Di Vaio, είναι ένας από τους πιο διάσημους bloggers παγκοσμίως και ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο με σπουδαίες συνεργασίες στο ενεργητικό του!

Έτσι δεν θα μπορούσε να μη γίνει είδηση ο γάμος του με την πανέμορφη Eleonora Brunacci. Το ζευγάρι ετομάζεται να παντρευτεί και ήδη η γλυκιά Eleonora ανέβασε το προσκλητήριο του γάμου τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ο γάμος θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι πολύ λαμπερός.

xdivaio.PNG.pagespeed.ic.TRUSnvlbqD

Ο Mariano Di Vaio είναι μόλις 26 χρονών και γεννήθηκε στην Ιταλία. Ο διάσημος blogger ήξερε πάντα ότι θα ασχοληθεί με τον λαμπερό κόσμο της μόδας και έτσι στα 18 του έφυγε για το Λονδίνο προκειμένου να γίνει ηθοποιός και μοντέλο. Εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και μέσα σε ένα χρόνο μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ξεκινώντας μια σπουδαία καριέρα στο modelling με σπουδαίες συνεργασίες όπως με τους διάσημους οίκους μόδας Cavalli και Gucci.

165437_10152728113610581_868469196_n

Mariano Di Vaio6-6

tumblr_mzzkbwnOmX1rkfanfo1_1280

Το 2012 ο Mariano αποφασίζει να ξεκινήσει το δικό του blog (www.mdvstyle.com) και η απήχηση που είχε ήταν κάτι που δεν περίμενε ούτε στα πιο τρελά του όνειρα. Σήμερα έχει πάνω από 3,5 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram και είναι ένας από τους άνδρες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο της μόδας και στο ανδρικό στιλ. Λέγεται πως για κάθε του post στο instagram βγάζει πολλές χιλιάδες ευρώ και η περιουσία του είναι ήδη πολύ μεγάλη.

Η τυχερή νύφη

Η  Eleonora Brunacci είναι η γυναίκα που κατάφερε να κάνει τον Mariano Di Vaio να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στα 26 του χρόνια. H Eleonora είναι επίσης μοντέλο, blogger και it girl. Γράφει και αυτή στο blog του αγαπημένου της, στην κατηγορία Girls Corner και έχει και αυτή ένα φανατικό κοινό που συνεχώς αυξάνεται. Μπορεί να μην έχει ακόμα την απήχηση που έχει ο αγαπημένος της αλλά διαθέτει πολύ ωραίο στιλ και ξέρει το μυστικό για να κάνει τον αγαπημένο της να λάμπει πάντα από ευτυχία.

Στις φωτογραφίες που θα τους δεις μαζί, ο Mariano πάντα λάμπει δίπλα στην Eleonora και φαίνονται να είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

xdivaio6.PNG.pagespeed.ic.HRZe-b6WUf

xdivaio4.PNG.pagespeed.ic.5d8E_1EGMT

xdivaio8.PNG.pagespeed.ic.FQeH9UM1f4

xdivaio5.PNG.pagespeed.ic.rx79Q2_hmI

xdivaio2.PNG.pagespeed.ic.Cm0zEBbU7d



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!