Μαραγκόζη: Μιλάει πρώτη φορά για την απόφασή της να παρευρεθεί στην κηδεία του Βαρδή παρά την απαγόρευση

Η Χριστίνα Μαραγκόζη μιλάει πρώτη φορά για την απόφασή της να παρευρεθεί στην κηδεία του Βαρδή παρά την απαγόρευση.


Το συναίσθημα ήταν εκείνο που σε έκανε να αποτίσεις φόρο τιμής στον Αντώνη Βαρδή, πηγαίνοντας στην κηδεία του;

«Ήταν μια κίνηση που συζητήθηκε… Παρόλο που δεν έχω μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα, θέλω να πω μονάχα αυτό: μπροστά στην ανθρώπινη απώλεια, πρέπει να παραμερίζονται πάθη, μίση, αντιπαραθέσεις, αντιπαλότητες. Το τελευταίο αντίο σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου δεν θα μπορούσε να μου το στερήσει κανείς» τόνισε στο ΕΓΩ.

Προτίμησες τη σιωπή;
«Μα υπάρχουν λέξεις και λόγια που θα πρέπει να ειπωθούν σε αυτήν τη φάση της ζωής ενός ανθρώπου; Επίσης δεν μπορώ να δια-γράψω όσα έχω ζήσει. Οι άνθρωποι που είναι κοντά μου γνωρίζουν. Για όλους τους άλλους, θα πω απλά πως δεν με απασχολεί ούτε με αφορά η γνώμη τους.»

 Είναι εύκολο όμως αυτό;
«Έχω ως στάση ζωής να μην προκαλώ. Έχω μια ευτυχισμένη οικογένεια, τον άντρα μου, το παιδί μου.»

Η σχέση με την κόρη σου;
«Η κόρη μου είναι 11 χρόνων και η σχέση μας είναι μοναδική. Είμαστε φίλες, είναι το «παρεάκι» μου. Τώρα πια μου δίνει ακόμα και συμβουλές. Βέβαια, όταν πρέπει, είμαι αυστηρή. Δεν ξεχνώ πως είμαι η μαμά της, δεν θέλω να αλλάξουμε ρόλους. Με ενδιαφέρει να είναι γερή και να κάνει σωστές επιλογές στη ζωή της»

Εσύ έκανες πάντα τις σωστές επιλογές στη ζωή σου;
«Έχω κάνει και λάθη, σε όλους τους τομείς της ζωής μου, αλλά ο χρόνος, όπως λέω, δεν γυρίζει πίσω. Υπήρξα παρορμητική, ρίσκαρα, λειτουργούσα πάντα κυρίως με την καρδιά και το συναίσθημα, παρά με τη λογική και το συμφέρον.»

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!