Οι Μάγισσες της Σμύρνης Στο Παλλάς! Δείτε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Το παγκοσμίου φήμης best seller, της Μάρας Μεϊμαρίδη, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» έρχεται τον ερχόμενο χειμώνα να κάνει πρεμιέρα ανοίγοντας τη χειμερινή σαιζόν στο θέατρο Παλλάς.


Το παγκοσμίου φήμης best seller, της Μάρας Μεϊμαρίδη, «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», η ιστορία της καπάτσας Σμυρνιάς Κατίνας που αγαπήθηκε από τους πιο ισχυρούς άντρες της Σμύρνης, έρχεται τον ερχόμενο χειμώνα να κάνει πρεμιέρα ανοίγοντας τη χειμερινή σαιζόν στο θέατρο Παλλάς.

Οι παραγωγοί Γιάννης Κεντ και Πάνος Κατσουρίδης, ετοιμάζουν μία υπερπαραγωγή που θα συζητηθεί. Τη θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία, ανέλαβε ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ πολλές είναι οι πρωταγωνίστριες που «φλερτάρουν» τον ρόλο της ηρωϊδας του βιβλίου.

Επικρατέστερη για τον ρόλο της Κατίνα Καραμάνου, της ηρωίδας και θείας της Μάρας Μεϊμαρίδη, ακούγεται το όνομα της Σμαράγδας Καρύδη, ενώ τη μητέρα της Ευταλία, ηΜαρία Καβογιάννη που είχε ενσαρκώσει ξανά με μεγάλη επιτυχία τον ίδιο ρόλο στο σήριαλ του Κώστα Κουτσομύτη!

Σμύρνη στα 1887. Η Κατίνα είναι μια έξυπνη κι αδίστακτη Σμυρνιά. Στους φτωχομαχαλάδες όπου ζει γνωρίζει την Αττάρτη, μια Τούρκα, που τη μυεί στη μαγεία. Κανένα εμπόδιο δε σταματά πλέον μια μάγισσα, κι η Κατίνα βάζει μπρος να ανέβει ψηλά. Ερωτικά φίλτρα, μπουγιούμ, λιώματα και μαγικά αποδεικνύονται αλάνθαστα. Καταφέρνει να πάρει τέσσερις άντρες, τον ένα καλύτερο από τον άλλον, τον ένα πλουσιότερο από τον άλλον. Ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά στο ράγκο (κοινωνική τάξη), η Κατίνα ανακατεύεται στις δουλειές τους και κουμαντάρει άξια τα εμπόρια, τις μπάνκες, τα καπνά, φτάνοντας μια μέρα να διαφεντέψει και την ίδια τη Σμύρνη. Οι γραφές της, τα ξόρκια και τα μαγικά βρέθηκαν σ’ ένα σκονισμένο

ΠΗΓΉ – Koita magazine



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!