Λευτέρης Πανταζής: Aποκαλύπτει τις δυο γυναίκες που αγάπησε αληθινά!

Δεν έχω χρόνο να ερωτευτώ δυνατά, αλλά ο έρωτας υπάρχει γύρω μας τον βλέπουμε τον μυρίζουμε…


Ο Λευτέρης Πανταζής που την Κυριακή το βράδυ ορκίστηκε μαζί με τον δήμαρχο Bούλας Γρηγόρη Κωνσταντέλλο “να υπηρετεί” τους δημότες της περιοχής,  συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια να … “ανεβάζει όλα τα μωρά στην πίστα”, να κάνει επιτυχίες και να τον αγαπάει ο κόσμος για την αυθεντικότητα, το κέφι του και την ψυχή που δίνει όταν τραγουδάει.



Ο Λευτέρης που συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Ρομέο μέχρι τις 15 Σεμπτεμβρίου και στις 17 φεύγει για συναυλίες στην Αυστραλία, μας άνοιξε το σπίτι του και φωτογραφήθηκε στην πισίνα αλλά και στις αγαπημένες του γωνιές. Μας μίλησε για την αγαπημένη του κόρη Κωνσταντίνα αλλά και μας αποκάλυψε ποιες είναι οι δυο από τις γυναίκες της ζωής του που αγάπησε πραγματικά! Όταν τον συναντήσαμε πέταγε από τη χαρά του γιατί η Sony Tουρκίας του έκανε πρόταση για συνεργασία!





Είσαι ερωτευμένος;

“Αυτή την περίοδο δεν είμαι ερωτευμένος είμαι σε οργασμό… δουλειάς. Εκτός από το μαγαζί κάνω τουρ σε όλη την Ελλάδα. Δεν έχω χρόνο να ερωτευτώ δυνατά, αλλά ο έρωτας υπάρχει γύρω μας τον βλέπουμε τον μυρίζουμε…



Έχεις πει σε συνέντευξή σου  ότι κοιμήθηκες με 200 γυναίκες… Θέλω να μου πεις τις δυο που αγάπησες πραγματικά!

Σίγουρα τη μητέρα του παιδιού μου! Tη Ζώζα Μεταξά.Και με την Καίτη Φίνου πέρασα πολύ ωραία. Αγάπησα όλες τις γυναίκες μου είναι αλήθεια. Έχω κάνει μεγάλες σχέσεις. Επτά οκτώ μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου Τις αγάπησα όλες αυτές τις κυρίες. Και όσο ήμουν μαζί τους ήμουν εντάξει. Απλά είναι δύσκολος ο χώρος που βρισκόμαστε. Θέλει υπομονή και γω είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει συνέχεια.

Με την Καίτη Φίνου που έζησαν ένα τρελό έρωτα στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 και όπως δήλωσε στο TLIFE o Λευτέρης ήταν μια από τις γυναίκες που ερωτεύτηκε και αγάπησε αληθινά!

Τι ονειρεύεσαι να κάνει στο Δήμο; Θα γίνεις αντιδήμαρχος;
“Θα δουλέψω από όποια θέση κι αν είμαι. Ο δήμαρχος, είναι άξιος άνθρωπος και νομίζω ότι θα κάνουμε ωραία πράγματα μαζί. Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με τα πολιτιστικά στο Δήμο, με τα αθλητικά, με τη νεολαία! Το αύριο. Έχουμε καινούργιες ιδέες και προτάσεις για να βελτιωθεί η ζωή των συναθρώπων μας”.

 

πηγή: tlife.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!