Lana Del Rey: Προκαλεί με το νέο της βίντεο κλιπ – Freak

Κυκλοφόρησε το νέο βίντεο κλιπ της Λάνα Ντελ Ρέι για το τραγούδι «Freak» του άλμπουμ «Honeymoon» και μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες κυκλοφορίας κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube.


Η καλλιτέχνις, ανατρεπτική όπως πάντα επέλεξε να παρουσιάσει στο κοινό της ένα βίντεο κλιπ διάρκειας 11 περίπου λεπτών, με το σενάριο να μην έχει ακόμα… αποκρυπτογραφηθεί και τους θαυμαστές της να δίνουν τη δική τους ερμηνεία στα σχόλια.

Η Λάνα Ντελ Ρέι εμφανίζεται πιο ήρεμη και πιο «σκοτεινή» από ποτέ, πίνοντας το κατακόκκινο δηλητήριο που της στερεί τη ζωή και πηγαίνοντας στον Παράδεισο παρέα με τον άνδρα τον οποίο η ίδια μοιάζει να έχει θεοποιήσει.

Τον ρόλο του συμπρωταγωνιστή της έχει ο Βρετανός καλλιτέχνης Τζόσουα Μάικλ Τίλμαν -γνωστός και ως Father Johh- ο οποίος για πολλούς έχει τον ρόλο του Τζιμ Μόρισον, τον οποίο η Λάνα πολλάκις έχει αναφέρει σε στίχους των κομματιών που γράφει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο εξής στίχος από το Gods and Monsters:  «No one’s gonna take my soul away, I’m living like Jim Morrison», δηλαδή «κανείς δε μπορεί να πάρει την ψυχή μου, ζω σαν τον Τζιμ Μόρισον». Άλλοι πάλι θεωρούν πως ο άνδρας αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιησού Χριστό.

Μετά τον θάνατό της, τους βλέπουμε σε underwater πλάνα τα οποία δίνουν την αίσθηση πως πλέον οι δυο τους βρίσκονται στον Παράδεισο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η όμορφη Αμερικανίδα μετά τον «βιασμό» της στο βίντεο παραγωγής του Μέριλιν Μάνσον, κατάφερε ξανά να προκαλέσει παρουσιάζοντας την αυτοκτονία της on screen και να ξετρελάνει τους θαυμαστές της με το νέο της δημιούργημα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!