Σήμερα η λαμπερή πρεμιέρα του «Πειραιώς Stage» με Γιαγκούση – Δασκαλάκη στα καλύτερα τους

Λίγες ώρες απομένουν πριν την έναρξη του «Πειραιώς Stage», για τις επίσημες εμφανίσεις του για τον φετινό χειμώνα.


Η Λίτσα Γιαγκούση είναι πανέτοιμη να ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες της, σ’ ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το οποίο επιμελήθηκε ο Δημήτρης Πανταζόγλου.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης από την δική του πλευρά με τα σουξέ του, έχει δηλώσει πως το πρόγραμμα του ,είναι ολοκληρωτικά διασκεδαστικό και σκοπός του είναι να χτυπήσει κόκκινο. Η Έλενα Μεταξά δίνει το δικό της αέρα στο σχήμα και αναμένεται άκρως εκρηκτική. Ο Χρήστος Δαναός, η φωνή που έρχεται από την Πάτρα, με τη δική του σειρά δίνει ακόμα μία λάμψη στο σχήμα.

Ακόμα μία γυναικεία παρουσία, της Άντζυς Καρέζη έρχεται να αφήσει το δικό της αποτύπωμα. Ο Αναστάσης Αγγέλου από την Θεσσαλονίκη είναι μία ακόμα λαϊκή φωνή που έχει να δώσει πολλά στο μουσικό πεντάγραμμο.

Τέλος, όλο το νεανικό σχήμα που απαρτίζεται από τους Γιάννη Ανάπα, Ελένη Χουδρά, Φώτης Θεοφίλου, Ραφαέλα ολοκληρώνουν το «κάδρο» του σχήματος και ο καθένας χωριστά εγγυάται, από την δική του πλευρά, η διασκέδαση στο «Πειραιώς Stage» να φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα, κοινώς να χτυπήσει <<ταβάνι>>.

Αναμένουμε την Πρεμιέρα 27 Νοεμβρίου, ημέρα Παρασκευή!

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!