Η Lady Gaga διάλεξε Σίλια Κριθαριώτη!

Η Lady Gaga is calling Celia Kritharioti! Η σούπερ σταρ επέλεξε εντυπωσιακές τιάρες και περιδέραια από τη σειρά Celia Kritharioti Haute Couture. Η τέλεια συνεργασία.


Είναι πρωτοποριακή, fashion icon, αγαπά να προκαλεί με τις στιλιστικές της επιλογές και έχει δηλώσει πως ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα. Η Lady Gaga, λίγες μόλις μέρες πριν τη μεγάλη της συναυλία στο Ο.Α.Κ.Α, συνεργάζεται με τη διάσημη ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Σίλια Κριθαριώτη και εντυπωσιάζει.

Σκηνή από το φιλμ για το άλμπουμ «Cheek to Cheek»
Σκηνή από το φιλμ για το άλμπουμ «Cheek to Cheek»

Τα statement κοσμήματα και οι περίτεχνες τιάρες που δημιούργησε η σχεδιάστρια, κέντρισαν το ενδιαφέρον της Lady Gaga, η οποία τα επέλεξε για τις ανάγκες του φιλμ που θα συνοδεύσει την παρουσίαση του άλμπουμ «Cheek to Cheek » με τον θρύλο της τζαζ, Τόνι Μπένετ.

Η Lady Gaga φορά την τιάρα, Celia Kritharioti
Η Lady Gaga φορά την τιάρα, Celia Kritharioti

Η εκκεντρική Lady Gaga, εμφανίστηκε να φορά μία χειροποίητη, περίτεχνη τιάρα με πολύτιμους λίθους και σαφείς αναφορές στα λαμπερά κοσμήματα των glamorous 30’s. Για τα γυρίσματα του φιλμ, η τραγουδίστρια επέλεξε εκτός από δυο ιδιαίτερες τιάρες και εντυπωσιακά περιδέραια που αγγίζουν αισθησιακά το μπούστο.

Η Δούκισσα Νομικού από την επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη
Η Δούκισσα Νομικού από την επίδειξη της Σίλιας Κριθαριώτη

Η συνεργασία μόλις ξεκίνησε και εμείς αναμένουμε να θαυμάσουμε και τις υπόλοιπες δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη, πάνω στη μοναδική Lady Gaga.

 

ΠΗΓΗ: THE TOC



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!