Κρουζ – Χολμς: Δεν μιλιούνται και επικοινωνούν μονό μέσω εκπροσώπων

Το πρώην ζευγάρι έχει διακόψει κάθε επικοινωνία.


Ο Τομ Κρουζ και η Κέιτι Χολμς, τρία χρόνια μετά την έκδοση του διαζυγίου τους, εξακολουθούν να μη μιλιούνται και να συνεννοούνται για τα απαραίτητα μέσω τρίτων, ακόμα και για θέματα που αφορούν στην κόρη τους Σούρι.

Άνθρωπος από το κοντινό τους περιβάλλον υποστηρίζει ότι η Κέιτι είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τον χρόνο που αφιερώνει, ή καλύτερα που δεν αφιερώνει ο Τομ Κρουζ στην κόρη τους. Τους τελευταίους μήνες ο ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα του Mission Impossible 5 και δεν έχει δει τη Σούρι εδώ και πολύ καιρό.

Από την άλλη πλευρά ο Τομ Κρουζ πιστεύει ότι οι σύντροφοι της Κέιτι Χολμς ασκούν κακή επιρροή στην 8χρονη Σούρι και δεν θέλει να βρίσκονται κοντά στην κόρη του.

Ο Τομ Κρουζ νιώθει ακόμα προδομένος από τη σχέση του με την Κέιτι Χολμς, ενώ εκείνη μέχρι και σήμερα θεωρεί υπεύθυνο για το τέλος του γάμου της με τον ηθοποιό τον ίδιο τον Τομ Κρουζ, καθώς ένιωθε ότι την παραμελεί και της είχε στερήσει κάθε χαρά από τη ζωή.

Όλα αυτά για τη σχέση που διατηρεί σήμερα το πρώην ζευγάρι και για την ενόχληση του Τομ Κρουζ για τους συντρόφους της πρώην γυναίκας του, βγαίνουν στη δημοσιότητα λίγες μέρες μετά την είδηση ότι η Κέιτι Χολμς είναι ζευγάρι με τον Τζέιμι Φοξ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!