Κρίσιμο χειρουργείο στο κεφάλι θα κάνει στη Λάρισα ο 39χρονος Γιάννης

Όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε !!!


Στις 29 Μαρτίου ο Γιάννης Αλαμάνογλου θα κάνει επέμβαση για τοποθέτηση του κομματιού του κρανίου που λείπει με στόχο την αποσυμπίεση του εγκεφάλου του με την ελπίδα για πλήρη επαναφορά του σε μια κατάσταση που θα του επιτρέψει να εργαστεί και πάλι για ζήσει την οικογένεια του. Η εγχείρηση θα γίνει στην Νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο 39χρονος Γιάννης στις 5 Μαΐου 2016 καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα βάρους 500 κιλών περίπου. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος με κλίμακα Γλασκώβης 4-15 και αμέσως διακομίσθηκε διασωληνωμένος στο Γ. Γεννηματάς.

Μετά από χειρουργείο κάνει κρανιεκτομή. Μετά από 1,5 μήνα που βρισκόταν σε κώμα νοσηλεύτηκε στο Γ. Γεννηματάς και σήμερα βρίσκεται στο Κ.Α. ANIMUS. Πρέπει να γίνει εγχείρηση για να επανατοποθέτηση του οστού στο κρανίο και τόσο η σύζυγος του Κατερίνα Κωστάκη όσο και η 19 μηνών κόρη του προσπαθούν να επιβιώσουν με τεράστιο αγώνα μια και ο Γιάννης δεν έχει κανένα εισόδημα εγκαταλελειμμένος από το κράτος. Γι’ αυτό χρειάζονται την βοήθεια μας τόσο για να κάνει την επέμβαση ο Γιάννης όσο και για να ζήσει αξιοπρεπώς η οικογένεια του.

Οι Εθελοντές της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ κάνουμε έκκληση σε οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον Γιάννη και την οικογένεια του να μην τους γυρίσει την πλάτη. Ας δώσουμε όλοι από το ένα ευρώ που ΔΕΝ μας περισσεύει.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Κατερίνα Κωστάκη (Σύζυγος του Γιάννη) 6983 622843

Πηγή: http://www.onlarissa.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!