Κώστας Κόκλας: «Ο πόνος στο στήθος δυνάμωνε. Δεν είχα δύναμη να κρατηθώ όρθιος»

Ο ηθοποιός περιγράφει σε συνέντευξή του τις δραματικές ώρες του εμφράγματος που έπαθε επί σκηνής

Ο ηθοποιός περιγράφει σε συνέντευξή του τις δραματικές ώρες του εμφράγματος που έπαθε επί σκηνής


Πριν περίπου δύο μήνες ο Κώστας Κόκλας, κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο Ράδιο Σίτυ, στη Θεσσαλονίκη, έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός, σήμερα, μιλά για εκείνες τις δραματικές ώρες στο περιοδικό Down Town και περιγράφει το περιστατικό.

«Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα. Από την ώρα που ξεκίνησα να πάω στο θέατρο, δεν ένιωθα πάρα πολύ καλά. Άρχισε η παράσταση και είχα έναν πόνο στο στήθος που όσο η ώρα περνούσε, δυνάμωνε. Ανέβηκα και έπαιξα την πρώτη σκηνή, δεν αισθανόμουν όμως, ότι έχω δύναμη να κρατηθώ όρθιος μέχρι να τελειώσει η παράσταση. Βγαίνοντας, λοιπόν, είπα στον Σπύρο Πούλη που ήταν εκεί «δεν νιώθω πολύ καλά». Μέσα σε δέκα λεπτά, ήρθε γιατρός στο καμαρίνι και μέσα στο επόμενο τέταρτο ήμουν στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος στη Θεσσαλονίκη». Εκεί  οι γιατροί του είπαν ότι έπαθε έμφραγμα.

«Είχα ένα αγγείο που έφραζε εδώ και δέκα χρόνια. Είχα φοβία με τους γιατρούς και ένιωθα μια χαρά στην υγεία μου. Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι αυτό το αγγείο έφραζε συνεχώς».

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!