Κώστας Γριμπίλας: Δεν ξεχνά την κόρη του που πέθανε ξαφνικά -“Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μας”

Aποκαλυπτικός όσο ποτέ.


Μπορεί ο Θεός να τους έστειλε δυο υπέροχα μωρά και να χαμογελάνε ξανά αλλά ο δεν ξεχνάνε την μικρή Κωνσταντίνα Αγγελική που πέθανε ξαφνικά πριν τρία χρόνια στις 16 Σεμπτεμβρίου βυθίζοντας στη θλίψη τους γονείς της.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Γριμπίλας συγκλόνισε πριν χρόνια με την δύναμή του και το σθένος του. Έκανε μεταμόσχευση καρδιάς και από τότε ζει στην Αυστραλία μια φυσιολογική ζωή με την σύζυγό του Πόπη. Ο Κώστας και η πόπη απέκτησαν την Κωνσταντίνα αλλά δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ η ευτυχία τους. Η μικρούλα έφυγε από τη ζωή μετά από κάποιο πρόβλημα υγείας. Το ζευγάρι είναι και πάλι ευτυχισμένο αφού πριν λίγους μήνες απέκτησαν δίδυμα, την Στεφανία και τον Εμμανουήλ.

Ωστόσο η Κωνσταντίνα, το κοριτσάκι τους θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στην ψυχή τους. Σήμερα  δημοσιογράφος έγραψε για την κόρη του που έφυγε για πάντα και κάλεσε του φίλους του στο μνημόσυνο της μικρής.

“16 Σεμπτεμβρίου 2013 η πιο τραγική μέρα της ζωής μας. Η κόρη μας Κωνσταντίνα – Αγγελική άνοιξε τα αγγελικά φτερά της και πέταξε μακριά από την αγκαλιά μας.Τρία χρόνια γεμάτα πόνο που καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει. Δεν υπάρχουν λέξεις δυνατές για να περιγράψουν πως είναι όταν η καρδιά και η ψυχή σου… αιμορραγούν”…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!