Κωνσταντίνα: Δυναμικό comeback ανήμερα της ονομαστικής της εορτής με ”Χωρίς φτερά”

Το νέο της singleμε τίτλο «Αν δεν είχες φύγει» κυκλοφορεί από την Final Touch και μας μεταφέρει με την κρυστάλλινη φωνή της σε ερωτικά λαϊκά μονοπάτια.


Αγαπημένη και διαχρονική τραγουδίστρια, η Κωνσταντίνα κάνει δυναμικό comeback ανήμερα της ονομαστικής της εορτής!

Το νέο της singleμε τίτλο «Αν δεν είχες φύγει» κυκλοφορεί από την Final Touch και μας μεταφέρει με την κρυστάλλινη φωνή της σε ερωτικά λαϊκά μονοπάτια.
Ένα υπέροχο τραγούδι του σπουδαίου δημιουργού Γιώργου Μουκίδη με τον όποιο η Κωνσταντίνα συνεργάζεται ξανά μετά την μεγάλη επιτυχία «Χωρίς Φτερά»!

Πρόκειται για το πρώτο από τα δύο τραγούδια που υπογράφει ο συνθέτης για την Κωνσταντίνα τα όποια θα συμπεριληφθούν στο νέο διπλό live album της, από την αφιερωματική συναυλία “Η Δική μας η αγάπη” το καλοκαίρι του 2014 στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας, το όποιο αναμένετε να κυκλοφορήσει σύντομα.

Κυκλοφορεί από την Final Touch (distributed by Cobalt).

Μουσική – Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης

 

Λίγα λόγια για την Κωνσταντίνα

Η Κωνσταντίνα είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο σημαντικές φωνές της Ελληνικής μουσικής σκηνής με ιδιαίτερη κρυστάλλινη χροιά που σε ταξιδεύει σαν άνεμος σε μοναδικές μουσικές διαδρομές! Από τα πρώτα της κιόλας καλλιτεχνικά βήματα έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και στο ευρύ κοινό το όποιο μέσα από τις μεγάλες της επιτυχίες λάτρεψε την ίδια και τη φωνή της!

Η καλλιτεχνική της πορεία χαρακτηρίζεται από σημαντικές συνεργασίες με σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Κώστας Χατζής, Χρίστος Νικολόπουλος, Αντώνης Καλογιάννης, Μαρινέλλα, Βίκυ Μοσχολιού, Άννα Βίσση, Καίτη Γκρέυ, Πόλυ Πάνου, Μαίρη Λίντα, Γιάννης Ζουγανέλης, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Γλυκερία, Χρήστος Δάντης, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Νότης Σφακιανάκης κ.α.

Η μουσική της διαδρομή μετράει δώδεκα προσωπικούς δίσκους, τέσσερα live albums και δώδεκα συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών που περιέχουν τραγούδια που αγαπήθηκαν και έμειναν διαχρονικά στις καρδιές του κόσμου. Σημάδι, Θάλασσες, Άγγελε μου και φονιά, Θα φύγω με τους φίλους μου για Κάιρο, Μια Ελλάδα Φως, Τηλεφωνώ, Σαν τριαντάφυλλο, Έχω μια καρδιά, Χωρίς Φτερά αλλά και τα ντουέτα της Καίγομαι, Καυτές βραδιές, Πέντε Άνεμοι, Δηλητήριο, Η Καρδιά μου είναι Ζαλισμένη, Τι μπήκε ανάμεσα μας, Κι αυτό το βράδυ κατέχουν ξεχωριστή θέση στην ελληνική δισκογραφία.

Σ’ αυτή τη πλούσια δισκογραφική παρουσία της εμπιστεύτηκαν τραγούδια ταλαντούχοι συνθέτες όπως οι: Μάριος Τόκας, Yianni, Χρήστος Νικολόπουλος, Στέφανος Κορκολής, Παναγιώτης Μαθιέλλης, Γιάννης Καραλής, Αλέκος Χρυσοβέργης, Χριστόφορος Γερμενής, Γιώργος Μουκίδης, Αλέξης Σέρκος, ενώ το δικό τους στίγμα κατέθεσαν εμπνευσμένοι στιχουργοί όπως οι: Σαράντης Αλιβιζάτος, Άκος Δασκαλόπουλος, Τασούλα Θωμαίδου, Ελένη Γιαννατσούλια, Πάνος Φαλάρας, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Σπύρος Γιατράς, Βασίλης Γιαννόπουλος κ.α.

 

Τα τραγούδια της Κωνσταντίνας, έχουν περάσει τα σύνορα της Ελλάδας, έχουν αγαπηθεί και έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και σε άλλες χώρες μεταξύ αυτών η Ιαπωνία και το Ισραήλ, χώρες στις όποιες κυκλοφόρησαν οι δίσκοι της και έγιναν χρυσοί!

Η Κωνσταντίνα από την αρχή της πορείας της μέχρι και σήμερα συνεχίζει με σεμνότητα και αγάπη να υπηρέτει το καλό ελληνικό τραγούδι. Το ήθοςτης και οι σχέσεις αγάπης που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια με την παρουσία της στην μουσική σκηνή της χώρας, τόσο με τους συναδέλφους όσο και με το κοινό της, επισφραγίστηκε το καλοκαίρι του 2014 με την μεγάλη αφιερωματική της συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο! Σε μια έντονα συγκινησιακή βραδιά και σε ένα κατάμεστο Κατράκειο η Κωνσταντίνα υποδέχθηκε στη σκηνή σπουδαίους καλλιτέχνες οι όποιοι την τίμησαν με την παρουσία τους. Κώστας Χατζής, Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Χάρης Χαλκίτης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, αλλά και τα αδέλφια της Άντρος και Χαρά Κωνσταντίνου, η παιδική χορωδία Δήμου Νίκαιας και η σχολή χορού Alma Danza ήταν εκεί για να μας υπενθυμίσουν ότι “Η Δική μας η αγάπη” είναι ζωντανή, μετράει πολλά χρόνια επιτυχημένης καριέρας και έχει ακόμα πολλά μας δώσει!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!