Koυρκούλης – Κελεκίδου: Διακοπές στην Β. Ελλάδα πιο ερωτευμένοι απο ποτέ [εικόνες]

Τις τελευταίες ημέρες το αγαπημένο ζευγάρι των τραγουδιστών, που έχει φύγει στην Αυστραλία, βρίσκεται στην χώρα μας, όπου ζει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και έρωτα.


Η επιστροφή τους αναμένεται στις 20 Αυγούστου και πριν λίγες μέρες συμπλήρωσαν 6 χρόνια γάμου. Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης, περνούν τις διακοπές τους ανάμεσα σε Καβάλα και Ασπροβάλτα.

Ο φωτογραφικός φακός του OK! βρέθηκε στην Ασπροβάλτα, όπου τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην παραλία Βρασνών και πέρασαν τη μέρα με τα παιδιά τους στο beach bar Λεμόνι, που ανήκει στη μεγαλύτερη αδερφή της τραγουδίστριας, Άννα.

kelekidou kourkoulis ok (2)

Σύμφωνα με πηγή από τον περιβάλλον του ζευγαριού, οι δύο τους βρίσκονται πιθανώς στην καλύτερή τους φάση. «Η Κέλλυ και ο Νίκος, από πέρσι που μετακόμισαν μόνιμα στην Αυστραλία, έχουν έρθει ακόμη πιο κοντά. Τα νέα δεδομένα της ζωής τους σε μία ξένη πόλη, μακριά από την Αθήνα, έκαναν ακόμα πιο δυνατή τη σχέση τους», εξηγεί χαρακτηριστικά.

Στην Αυστραλία ήρθε στην ζωή και η 8 μηνών κόρη τους, την οποία θα βαφτίσουν Ελπινίκη. Πρόκειται για το τέταρτο μέλος της οικογένειας, καθώς ο μικρός Θάνος είναι πλέον 5 ετών. Η Κέλλυ Κελεκίδου, παρά τις δύο εγκυμοσύνες σε 6 χρόνια, διαθέτει πραγματικά εξαιρετικό σώμα και αναλογίες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!