Κυρίες και Κύριοι αυτός είναι ο Θεόδωρος Τρανούλης 30 Χρόνια τώρα !!!

Στην αίθουσα ΄΄Κωστής Παλαμάς΄΄του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού γέμισε ασφυκτικά από τον κόσμο που αγαπάει τον οίκο Τρανούλη !!


O Oίκος Tranoulis Haute Couture με την επιτυχημένη του πορεία 30  χρόνων στο χώρο της μόδας και με οδηγό την ομορφιά και την φαντασία, μας εντυπωσιάζει με τις μοναδικές δημιουργίες του Και γιορτάζει τα 30 Χρόνια του Στην αίθουσα ΄΄Κωστής Παλαμάς΄΄του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  γεγονός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού γέμισε ασφυκτικά από τον κόσμο που αγαπάει τον οίκο Τρανούλη !! 

Το να βρίσκεσαι μέσα σε ένα ατελιέ μόδας υψηλής ραπτικής, είναι σαν να ζεις μέσα σε έναν μυθικό, ονειρικό κόσμο, όπου η ομορφιά και η φαντασία είναι τόσο άρρηκτα δεμένες μεταξύ τους, που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τα παραμύθια της παιδικής μας φαντασίας.

Όμως είναι αληθινό και δεν είναι παραμύθι το ατελιέ  του, αλλά και η μεγάλη γιορτή που οργάνωσε για τα 30 χρόνια της  πορεία του στον χώρο της Μόδας. 

Σ’ένα τέτοιο ταξίδι μας συνεπήρε και ο μεγάλος μαιτρ της μόδας, Θοδωρής Τρανούλης, ο οποίος μας ξενάγησε σε όλο αυτό που εδώ και 30 χρόνια, κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα, αποθεώνοντας τα πλάσματα που λατρεύει περισσότερο : Τις γυναίκες!

Ένα όνομα μια ιστορία στο χώρο της μόδας που το μόνο που μπορεί να πει κανείς είναι οτι αυτός ο σχεδιαστής ξέρει να ντύνει την κάθε γυναίκα απαράμιλλα με την αισθητική του!!

Ο ίδιος έχει μότο και δηλώνει πως .. Διάλεξε το νυφικό που σου πηγαίνει,δεν είναι απαραίτητα αυτό που έχεις ονειρευτεί.

Θαυμάζοντας απεριόριστα την γυναίκα αλλά και το μυαλό του ο Τρανούλης δημιουργεί το όραμα του που τον οδηγεί πάντα στα καλύτερα σχέδια αλλά και στην ασυναγώνιστη ποιότητα και δημιουργία είτε σχεδιάζει νυφικά, βραδινά, είτε γυναικεία ή ανδρικά ρούχα.

Η αγάπη του για τη γυναίκα, τη δημιουργία, τη μόδα και τη ζωή, του επιτρέπει να κάνει όνειρα για το μέλλον, υπηρετώντας με συνέπεια τη μόδα και την υψηλή αισθητική.

O σπουδαίος Έλληνας σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης ξεκίνησε το ξεχωριστό ταξίδι του στο χώρο της μόδας την εποχή που η υψηλή ραπτική ενώθηκε με τη μοντέρνα τέχνη.

Τυχαίο; Όχι βέβαια γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους με μεράκι, αγάπη, ήθος, και κύρος !!

Η αισθητική, η κομψότητα και η διαχρονικότητα των δημιουργιών του τον καθιέρωσαν ως έναν από τους all time classic σχεδιαστές της Ελλάδας. 

Ο  Θεόδωρος Τρανούλης έχει ντύσει με τις δημιουργίες του πλειάδα καλλονών, και κατέκτησε 39 παγκόσμιες διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ κορυφαία στιγμή της επιτυχημένης πορείας του στο χώρο της μόδας υπήρξε το 1996, με δική του δημιουργία, η στέψη ως «Μις Κόσμος» της απόλυτης Ελληνίδας θεάς, Ειρήνης Σκλήβα.

Συνεχίζει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια να κατακτά τις πασαρέλες και την αγορά ταυτόχρονα γιατί μπορεί η αγορά να μην είναι καλή, αλλά ο Θόδωρης Τρανούλης ξέρει καλά ότι η νέα γενιά και μιλάμε για τα παιδιά του Αθηνά και Αναστάσιο Τρανούλη συνεχίζουν δυνατά και πετυχημένα την πορεία του Οίκου αφού έχουν κληρονομήσει το πάθος του αλλά και το μυαλό του. Δύο εξαιρετικά νέα παιδιά με προσωπικότητα και ταλέντο με αρχές και ήθος που ξέρουν καλά να συνεχίζουν το όνομα της εταιρείας αλλά ξέρουν επίσης καλά να κοπιάζουν και να δημιουργούν με το δικό τους μυαλό και τις γνώσεις τους! Δύο αγαπημένα αδέλφια που όπως όλα δείχνουν μαζί τους θα γιορτάσουμε και τα επόμενα 30 χρόνια του οίκου Τρανούλη !! 

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην αναφερθώ στην κρυφή δύναμη του Οίκου Τρανούλη που δεν είναι άλλη από την εκπληκτική μαμά, και σύζυγο του την Κα Μαρία Τρανούλη. Μια γυναίκα που αποδεικνύει πως τις οικογένειες τις κάνουν οι γυναίκες. Μια Κυρία που μπορεί να είναι χαμηλών τόνων αλλά είναι η ήρεμη δύναμη της αγάπης της φαντασίας και του έργου ενός μεγάλου άντρα που τόσα χρόνια είναι δίπλα του !! 

Ο ίδιος έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε πολλές συνεντεύξεις του  «Όταν βλέπω μια γυναίκα, βλέπω κατευθείαν το ρούχο επάνω της, όπως ένας ζωγράφος που κάνει ένα πίνακα, τον βλέπει τελειωμένο πριν καν τον ξεκινήσει. Έτσι κι εγώ. Αυτό είναι έμπνευση.»

Αυτός Κυρίες και Κύριοι είναι ο Θεόδωρος Τρανούλης 30 Χρόνια τώρα !!!! 

Οι παρουσίες που τον τίμησαν πολλές …

Ο Μiltos, Έλενα Κυρίτση, Κωσταντίνος Κασπίρης, Τζένη Οικονόμου-Ρίζου, Σύλβια Αντώναρου, Μαικ Νικολάτος, Αργυρώ Καλλιάφα, Δημήτριος Ορντουλίδης, Ερωτόκριτος, Ράνια Λυκούδη, Εμίλη Γγέκα, Joy Koumentakou, Kostantino Rosseli, Έλενα Φιλιππίδου, Μάρκελλος Νύκτας, Στέλλα Μέλιγκαν, Άγης Ιωακείμ, Κωσταντίνος Στυλιανέας, Έλενα Μοσκιού, Φαίδωνας Παπάζογλου, Νίκος Ζήσης, Αθηνά Ματίς, Ηλίας Wia, κ.α. , των τεχνών όπως Φώτης Μεταξώπουλος, Ρένος Ρώτας, Νένα Χρονοπούλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Τραιάνα Ανανία, Δημήτρης Γιώτης, Ελένη Φιλίνη, Κώστας Βενετσάνος, Μαρία Ιωαννίδου, Shaya, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Μιχαήλ Ρωμανός, Κρις Πετρίδης, Δημήτρης Μουζακίτης, Ιφιγένεια Θεοχαρίδη, Αγγελική Αντωνοπούλου, της ιατρικής, όπως ο dr. Ευάγγελος Βασάλος, dr. Έφη και Μάρτζυ Ρομποτή, dr. Έβελυν Στεφανάκη και dr.Χάρης Αρβανιτάκης, της πολιτικής όπως Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Τσούλος κ.α. , του αθλητισμού Χαράλαμπος Παπανικολάου και Τάσος Μητρόπουλος αλλά και πολλοί δημοσιογράφοι Άννα Τσιάλτα Παναγιώτης Βαζαίος.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή.

Λίγο πριν την κοπή της τούρτας των γενεθλίων μίλησαν για την ιστορία και την συνεργασία τους με τον Οίκο, η κυρία Έφη Κλουβιδάκη (Καθηγήτρια Δημοσίων Σχέσεων) και η Miss Globe 1997 κυρία Ανθή Πριοβόλου.

Τέλος την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε η κυρία Γωγώ Βαγενά.

Συγκίνησε η ιδιαίτερη παρουσία των 30 μοντέλων, με τη συμμετοχή της μικρής Σωτηρίας, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει απ΄τα υπόλοιπα μοντέλα

Φωτογραφίες για το bizznews.gr – Γιάννης Γκογκόπουλος !!! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!