Κυκλάδες: ”Βρωμιάρηδες με γυναίκες έτοιμες να κάνουν σεξ με τον πρώτο τυχόντα”

Η Bild στολίζει τους Βρετανούς τουρίστες!


Βρετανό-γερμανικός πόλεμος δημοσιευμάτων με τη Bild να κάνει την αρχή, γι’αυτά που συμβαίνουν στα νησιά και τη Daily Mail να απαντάει…

Η γερμανική εφημερίδα Bild δημοσίευσε ένα άρθρο – κόλαφο για τις συνήθειες των Βρετανών, κάθε καλοκαίρι, και τους ”στολίζει” με άνευ προηγουμένου χαρακτηρισμούς. Σύμφωνα με το άρθρο οι Βρετανοί που κατακλύζουν τα ελληνικά νησιά είναι βρωμιάρηδες, βλάκες, χοντροί, άσχημοι, μεθυσμένοι και αθυρόστομοι.

Η εφημερίδα σημειώνει πως οι Βρετανοί συμπεριφέρονται με τόσο άσχημο τρόπο κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, λες και είναι άρρωστοι. ”Είναι μονίμως μεθυσμένοι δίχως να θυμούνται το ακριβώς έχουν πιει, κείτονται στους δρόμους αναίσθητοι, πλακώνονται μεταξύ τους, αλλά και με άλλους θαμώνες των μπαρ, στήνουν καυγάδες στο δρόμο και δεν τους νοιάζει τίποτα, ενώ οι γυναίκες περπατούν δίχως εσώρουχα και είναι έτοιμες να κάνουν σεξ με τον πρώτο τυχόντα” γράφει η Bild.

Η απάντηση των Βρετανών, ήρθε σε πιο ήπιους τόνους από τη Daily Mail. Η εφημερίδα τονίζει πως ο κλασικός τύπος του γερμανού τουρίστα είναι μια βαρετή φιγούρα, αλλά παραδέχεται σε σχετικό άρθρο πως όντως οι Βρετανοί τα κάνουν μαντάρα όπου πηγαίνουν.

Πηγή: Bild, Daily Mail



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!