Κέιτ Γουίνσλετ: Το ξέρω ότι είμαι χοντρή με ρυτίδες και ατίθασα μαλλιά! [φωτό]

Εναντίον των ανθρώπων που καταναλώνουν το χρόνο τους για να σχολιάζουν επικριτικά, άλλους ανθρώπους για την εμφάνιση τους είναι η Κέιτ Γουίνσλετ.


Η ηθοποιός που έγινε ιδιαιτέρως δημοφιλής από τον Τιτανικό που σάρωσε τα Όσκαρ, ήταν πάντα χυμώδης και πάντα απασχολούσε τον τύπο με την εμφάνιση της.

Η ίδια εντελώς απενεχοποιημένη με την εικόνα της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μια φωτογραφία της από το Vanity Fair, όπου είναι εντελώς άβαφη και φαίνονται οι ατέλειςς στο πρόσωπο της.

Αναφορικά με το ρατσισμό γράφει ένα συγκινητικό μήνυμα προτρέποντας τους ανθρώπους να είναι αληθινοί και γι αυτό και μόνο θα έπρεπε να τους εκτιμούν:

«Ξέρω ότι είμαι παχουλή, ότι έχω μεγάλες πατούσες, και κακές μέρες στα μαλλιά μου. Σπάνια, άλλωστε, ακούω μια καλή κουβέντα από γυναίκα. Συχνά, ακούω κακόβουλα σχόλια. Αλλά ξέρω ότι τα περισσότερα από αυτά τα σχόλια, προέρχονται από ανθρώπους  που καταναλώνουν φαιά ουσία, για να κρίνουν τους άλλους, όταν οι ίδιοι δεν γουστάρουν τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Σήμερα ποστάρω μια φωτογραφία μου χωρίς ίχνος μέικ απ. Το ξέρω ότι έχω ρυτίδες, αλλά σήμερα θέλω να δείτε πέρα απ΄αυτό». είπε μεταξύ άλλων και κατέληξε: «Οι άνθρωποι πρέπει να σας εκτιμούν γι΄αυτό που πραγματικά είστε».

 

winslet-makeup-free

winslet-avafi



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!