Και τα δύο… ξεκινούν από  Γ

Έχουμε γεμίσει χαζογκόμενες με ψηλά τον κώλο και την μύτη .. Ε ψιτ πέφτει ο κώλος κάποτε, Η προσωπικότητα ποτέ…  μένει σταθερή αξία…


Και τα δύο ξεκινούν από  Γ ..

Άλλο Γυναίκα .. Άλλο Γυναικούλα ..

Είναι από αυτά τα εντιτόριαλ που τρώω τις γνωστές σε όλους φλασιές και γράφω … Γράφω, έχω γράψει, έχω σκεφτεί, έχω πράξει, είμαι λίγο εγώ … Μάλλον είμαι πολύ εγώ !!

Αναρωτιέμαι κάποιες φορές για πράγματα, καταστάσεις, γεγονότα και αν τελικά είναι όλοι οι άντρες ίδιοι… Τελικά δεν είναι όλοι ίδιοι… Οι Μαλάκες είναι ίδιοι … 

Έτσι λοιπόν σκέφτηκα και αποφάσισα (πάλι μόνη μου) να γράψω την διαφορά της Γυναίκας από την γυναικούλα …Γιατί όλοι ψάχνουν μια γυναίκα αλλά τελικά καταλήγουν με μια γυναικούλα … Πως γίνετε όλο αυτό; Απορία; Σκέψη; Πως θα αλλαχτεί όλο αυτό; Πως θα πάμε στον πλανήτη Άρη; Κάπως έτσι λοιπόν βγήκε όλο αυτό …Μάλλον είναι πιο εφικτό να πάω στον Πλανήτη Άρη (μόνιμη κατοικία το βλέπω) !!!

Μια γυναίκα μεταξύ μας όλοι γουστάρετε και αν όχι, κάποιοι κρυφογουστάρετε, γιατί απλά φοβάστε να το παραδεχτείτε γιατί, η γκόμενα έχει τσαγανό.

Η δυνατότητα της είναι να σε πουλάει και να σε αγοράζει στο λεπτό και φυσικά εσύ δεν θα το πάρεις καθόλου χαμπάρι. Έχει στυλ, άποψη, τουπέ, και με κιλά καρδιναλίων (φοβόσουν πως θα βάλω άλλη λέξη αλλά άλλαξα γνώμη) καλά είναι και τα καρδινάλια.

Περπατά και τρίζει το πεζοδρόμιο γιατί έχει αέρα και δυναμισμό και στο πέρασμα αυτό αφήνει κάποιους μαλάκες και κάποιους άφωνους!

Χαμογελάει και πέφτεις ξερός όχι για τα λευκά της δόντια, αλλά γιατί αυτό το χαμόγελο είναι αληθινό και τα αληθινά κερδίζουν πάντα.

Αντιμετωπίζουν και βάζουν εύκολα στην θέση τους έναν γλοιώδη τύπο, ενοχλητικό, χωρίς τρόπους και ταμπεραμέντο γιατί απλά ξέρουν και σέβονται αυτό που είναι. Χωρίς τύψεις σε τοποθετούν στο βάθρο σου ή πολύ ψηλά ή πολύ χαμηλά.. και στα χαμηλά φίλε μου δεν βλέπεις καλά… στα δικά τους χαμηλά είσαι πολύ μείον !!

Θα μας τρελάνεις; Σκέφτονται .. έλα όμως που δεν το έπιασαν το νόημα γιατί άμα το έπιαναν δεν θα σε άφηναν να φύγεις.

Δεν γουστάρει του φοβικούς κομπλεξικούς και άβγαλτους μίζερους, κακομοίρηδες τύπους που δεν έχουν αισθήματα, που είναι κομπλεξικοί και δεν χαίρονται με τίποτα. Δεν γουστάρει τα ανθρωπάκια Δεν το έχουν σε τίποτα να σου πουν με ενοχλείς και άντε μου στα τσακιίδια (πονάει η αλήθεια, το ξέρουμε όλοι πολύ καλά)!!

Θα προκαλέσει με τον τρόπο της με ένα σαγηνευτικό βλέμμα που θα υπόσχεται ναι μέν πολλά, αλλά μέχρι εκεί, αν είσαι έτοιμος θα τα πάρεις, αν όχι θα πάρεις τον γνωστό πούλο..

Δεν παίζει με αισθήματα δίνεται ολοκληρωτικά σε κάποιον, αν την κερδίσει, αν της γαμήσει λίγο το μυαλό, αν καταφέρει να ζήσει τα όνειρα της, θα κερδίσει εμπειρίες δίπλα της γλυκιές, αλλά και επικίνδυνες γιατί θα είναι γλυκές σαν εκείνη που γίνετε γατούλα αλλά και επίκυνδηνη όταν το θέλει

Μέχρι εκεί ..

Δεν εμπιστεύεται εύκολα τον καθένα και για να ανοίξει τα χαρτιά της, θα σε περάσει από κόσκινο.

Δε θα κάτσει να χαλαστεί για κανέναν και τίποτα.  Είναι σκληρή γιατί πέρασε δύσκολα και τα κατάφερε… ίσως είναι πιο σκληρή από οσο φαντάζεσαι, ίσως πληγώθηκε έβαλε ασπίδα στις απώλειες της ζωής της, ίσως και έτσι να γεννήθηκε . Αλλά είναι αυτή ακριβώς όπως δείχνει .

Την θεωρούν σνομπ, άλλα δεν είναι. Έχει απλά προσωπικότητα και ξέρει πώς να συμπεριφέρεται, να δίνει και να παίρνει ό,τι αξίζει.

Δεν είναι κακιά. Η κακιά γυναίκα έχει κόμπλεξ, απωθημένα από όσα επιθυμούσε να κάνει και δεν μπορεί να τα κάνει (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ) 

Εκφράζει πάντα αυτό που σκέφτεται χωρίς να τη νοιάζει και πολύ αν ο άλλος παρεξηγηθεί. Ή  Μάλλον δεν την νοιάζει καθόλου!!

Λέει τα πράγματα ωμά αληθινά καθαρά για αυτό και είναι απόλυτη και ίσως πληγωθείς με την αλήθεια της, αλλά είναι αυτή και όταν την δεις κατάμουτρα ξέρεις πως έχει δίκιο.

Όλοι την αγαπούν και την θέλουν δίπλα τους γιατί είναι κοινωνική

Μην την πατήσεις φίλε

Πίσω από όλο αυτό κρύβεται μια Γυναίκα με πάθος μια κλασσική γατούλα ένα κοριτσάκι που θέλει να την φροντίσουν, να την αγαπήσουν, να την νταντέψουν, ΚΑΙ να γίνει το δικό τους κοριτσάκι!!

Θα κλάψει όταν πονέσει, θα είναι καλή και γλυκιά σε ότι σε αγγίξει, αλλά αν ξυπνήσει στραβά ή της την κάνεις καλύτερα… Να την κάνεις .. (από μόνος σου)

Πρέπει να μάθεις να το διαχειριστείς

Να γίνεις λίγο πιο έξυπνος… Να το ζήσεις

Πολλές προσπαθούν να την μιμηθούν αυτή την Γυναίκα

Αλλά είναι δύσκολο… (εώς ακατόρθωτο)

Έχουμε γεμίσει χαζογκόμενες με ψηλά τον κώλο και την μύτη .. Ε ψιτ πέφτει ο κώλος κάποτε, Η προσωπικότητα ποτέ…  μένει σταθερή αξία…

Μάθε τι σημαίνει να είσαι μπίτς… (ΑΛΗΘΙΝΆ)  Δεν είναι πια της μόδας…

Είναι χαρακτήρας που βγαίνει από μέσα σου .. Η το χεις ή … (καλύτερα να μην το γράψω) σκέψου το μόνος σου ΜΠΟΡΕΙΣ !! 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!