Και ο Σύλλογος ”Ελπίδα” ΜΑΖΙ ΜΑΣ στην επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στις 15/5

Ελπίδα ζωής. Στάση ζωής. Πράξη ζωής.


Μαζί μας στις 15/5 στο Κτήμα Μαρτίδη και ο Σύλλογος Ελπίδα να στηρίξει τα επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ. 

Όλοι ΜΑΖΙ στηρίζουμε την Ελπίδα και γινόμαστε εκείνο το βράδευ Δότες μυελού των οστών

ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον Κόσμο και να δώσουμε δύναμη στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ !!! 

H “ελπίδα” είναι μια πολύ δυνατή λέξη. Μια πολύ ουσιαστική έννοια. Αποπνέει αισιοδοξία και παρηγοριά, προσδοκία και προσμονή, σκέψη θετική για το παρόν και το μέλλον.

Αν δώσαμε την ονομασία “ΕΛΠΙΔΑ” στο σύλλογό μας, των Φίλων Παιδιών με καρκίνο, ήταν ακριβώς γιατί θέλαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα πως η επιστήμη και το κοινωνικό ενδιαφέρον μπορούν να φωτίσουν και να αλλάξουν τη ζωή των άρρωστων παιδιών και να τη γεμίσουν με ελπίδα.

Είκοσι χρόνια μετά την ίδρυση της “ΕΛΠΙΔΑΣ”, είμαστε στην ευτυχή θέση να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως αυτή η ελπίδα έγινε χαρούμενη πραγματικότητα για εκατοντάδες παιδιά. Έγινε νέα ζωή. Ελπιδοφόρα ζωή. Και πως η λέξη “ελπίδα” έγινε για τον Σύλλογό μας μια έννοια ακόμα δυνατότερη, αφού περιλαμβάνει την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη μεγάλη καρδιά, τη σκληρή δουλειά και την ανυστερόβουλη προσφορά, αφού περικλείει στο μήνυμά της την κοινωνική στράτευση.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν αναλάβει μία και μόνη δέσμευση: πως μέσα στον κόσμο που αλλάζει, μέσα στη νέα Ευρώπη που γεννιέται, η ελπίδα για μια καλύτερη ζωή για το άρρωστο παιδί θα μείνει πάντοτε ζωντανή.

Ελπίδα ζωής. Στάση ζωής. Πράξη ζωής.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη 
Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO 
Πρόεδρος Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!