Καβακάκης Γιώργος: ”Όταν το πρόσωπο σου κοσμεί όλα τα Εμπορικά κέντρα του Εξωτερικού, είσαι περήφανος Έλληνας”

Στο εξωτερικό τον αποκαλούν Θεό … Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε από μια διαφήμιση που έκανε πάταγο με την Λαίδη. Όμως ο Γιώργος Καβακάκης μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια.


Στο εξωτερικό τον αποκαλούν Θεό … Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε από μια διαφήμιση που έκανε πάταγο με την Λαίδη. Όμως ο Γιώργος Καβακάκης μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό εδώ και αρκετά χρόνια.

Είναι διεθνούς φήμης μοντέλο με αρκετά γερά μπάτζετ στην πλάτη του. Μας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει στην Άννα Τσιάλτα  για όλα …την ζωή του τον έρωτα, την καταξίωση τις δουλειές του την οικογένεια του και το πότε είναι έτοιμος να κάνει δικιά του οικογένεια!! Απολαύστε τον κι ας είστε κάτω από τον Όλυμπο !!

10890602_597576203720861_566781862_n

Να ξεκινήσουμε από την καριέρα του μοντέλου. Είσαι καταξιωμένος στο χώρο του μόντελιγκ, με πολύ μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, την οποία δεν ξέρουμε στην Ελλάδα. Θες να ξεκινήσουμε από εκεί;

13 χρόνια, τα τελευταία 8 με πάρα πολλές δουλειές, πολλούς μήνες στο εξωτερικό, πολλές γνωριμίες και υπερήφανος για ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής και για όλο αυτό που έχω καταφέρει.

Μεγάλες καμπάνιες; Μεγάλοι σχεδιαστές;

Μεγάλοι σχεδιαστές, μια παγκόσμια καμπάνια που είναι σταθμός στην καριέρα μου, ένα άρωμα, που ξαναβγήκε φέτος μετά από τρία χρόνια που το είχα ξανακάνει, και είναι οι φωτογραφίες μου σε όλο τον κόσμο.

Πώς γίνεται να είσαι Έλληνας, να έχεις τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, κι εμείς να μην είμαστε περήφανοι για σένα;

Υπερήφανοι λογικά είστε, αλλά δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό γιατί πρέπει να το απαντήσουν άλλοι κι όχι εγώ… (γέλια πολλά)

Εννοώ, η αναγνωρισιμότητά σου στην Ελλάδα δεν έχει γίνει από την διεθνή καριέρα.

Ήρθε σ’ αυτό το timing της ζωής, μέσα από αυτή την διαφήμιση, δεν είναι κακό, αλλά ήρθε από κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνω τόσα χρόνια. Είναι και το πρώτο διαφημιστικό που κάνω στην Ελλάδα άλλωστε. Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, έγινα γνωστός από αυτό και όχι από την διεθνή καριέρα.

14702268_1151903844894354_8607966690951526152_n

Έχεις κάνει διαφημιστικά στο εξωτερικό;

Στην Κύπρο και στο Λονδίνο έχω κάνει πάρα πολλά.

Εμείς σαν έλληνες σε γνωρίσαμε μέσα από την διαφήμιση. Αυτό πόσο σε στεναχωρεί και πόσο σε ευχαριστεί;

Δε με στεναχωρεί καθόλου. Θα μπορούσε να έχει έρθει με τελείως διαφορετικό τρόπο και ίσως λίγο πιο νωρίς.  Ήρθε σε αυτό το timing και σίγουρα κάποια σημασία παραπάνω θα έχει. Και στην τελική ήρθε… αυτό μετράει!

Πιστεύεις στο timing; Μπορεί αυτό να ήταν το καλύτερο timing για σένα; Γιατί όλα γίνονται για κάποιον λόγο

Γενικά το πιστεύω, αλλά είναι και συγκυρίες. Ήταν κάτι πολύ δυνατό και με ένα πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου, που συζητήθηκε πάρα πολύ, όπως και η εταιρεία σε κάθε της διαφήμιση, κάθε χρόνο, τραβάει τα βλέμματα των καταναλωτών. Βέβαια, οι δουλειές μου που έχουν γίνει στο εξωτερικό, δεν υπάρχουν σε τόσο μεγάλη εμβέλεια στην Ελλάδα, κι όπως καταλαβαίνεις είναι λογικό να μην είναι.

Ίσως είναι και ο λόγος που δεν γίνανε τόσο γνωστές εδώ.

Εννοείς πως κάνεις στο εξωτερικό κάποιες δουλειές που δεν έχουν ανταπόκριση στην Ελλάδα;

Ακριβώς. Όχι όση στο εξωτερικό. Έξω έχουν πολύ μεγάλη ανταπόκριση όταν η φωτογραφία σου με το πρόσωπο σου κοσμεί όλα τα εμπορικά κέντρα διεθνώς.

14211958_1111869875564418_2647089131866539365_n

Στο εξωτερικό πώς σε αντιμετωπίζουν σαν Έλληνα;

Μου έχουν βγάλει ένα ψευδώνυμο, ο Έλληνας θεός, από την μυθολογία

Είσαι και θεός εδώ που τα λέμε…. (γέλια)

Γνωρίζουν πολλά για την Ελλάδα στο εξωτερικό και μπορώ να πω ότι είναι και πολύ περήφανοι για την χώρα μας. Από θέμα ιστορίας και όχι του τώρα.

Πιστεύεις πως είναι επιλογή να διαλέξουν Έλληνα θεό για τις καμπάνιες τους; Το ότι είσαι έλληνας; Πέρα από τα προσόντα που έχεις και επιλέγεσαι γι’ αυτό;

Δεν έχει να κάνει μόνο ότι είμαι Έλληνας. Πιστεύω πως είναι αυτό που βλέπουνε και τους γεμίζει δίνοντας τους κι αυτό που θέλουνε.

 

Για σένα πόσο δύσκολο είναι να έχεις στερηθεί πράγματα για να πετύχεις αυτή την διεθνή καριέρα;

Το δυσκολότερο που στερούμαι, είναι το φαγητό. Πολλές ώρες γυμναστικής που βέβαια είναι και τρόπος ζωής πλέον, αποχωρίζομαι το σπίτι μου πολύ συχνά και παλιότερα για αρκετούς μήνες. Έχω φτάσει στο σημείο να κάνω πολύ επιλεκτικές δουλειές. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη πρόταση να φύγω πάλι στο εξωτερικό, αλλά λόγω επαγγελματικών δραστηριοτήτων που έχω ανοιχτές εδώ είμαι ακόμα σε σκέψεις.

 

Πρόταση μεγάλου οίκου;

Πρόταση να φύγω στο εξωτερικό για μεγάλο χρονικό διάστημα

Αγαπάς το φαγητό;

Ναι. Πάρα πολύ θα έλεγα.

 

Έχεις κάνεις ατασθαλίες; Να πεις «θα φάω σήμερα»

Γενικά όλα είναι στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένη διατροφή, συγκεκριμένη μέρα που θα κάνεις ατασθαλία, αλλά, δυστυχώς, όταν οι δουλειές είναι συνεχόμενες και το πρόγραμμα πολύ επιβαρυμένο, δε χωράει ούτε ατασθαλία

Πώς είναι να είσαι σε πρόγραμμα;

Είναι τρόπος ζωής και συνήθεια. Νομίζω πως πλέον αν δεν υπάρχει πρόγραμμα, δεν μπορώ να καταφέρω τίποτα. Όχι μόνο στο μόντελιγκ, αλλά και στις επιχειρήσεις που έχω.

 

Πιστεύεις πως στην Ελλάδα έχουμε πολλά μοντέλα της δικής σου κατηγορίας; Ανάποδα. Υπάρχουν πολλοί που έχουν κάνει καριέρα ενώ δεν θα έπρεπε;

Θα σου απαντήσω μόνο στο πρώτο σκέλος. Υπάρχουν αρκετά παιδιά που κάνουν αξιοσέβαστη καριέρα στο εξωτερικό και δεν τους γνωρίζουμε. Καλό είναι να μάθουμε κάποια στιγμή όλα αυτά τα παιδιά που κάνουν περήφανη την χώρα μας στο εξωτερικό!

14956560_1143879369034476_6835601923236478249_n

Στο άλλο δεν θέλεις να απαντήσεις;

Δεν με απασχολεί κιόλας. Αν ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, με οποιονδήποτε τρόπο, καλά κάνει και το κάνει.

Οικογένεια; Οι δικοί σου σε έχουν στηρίξει;

Η οικογένειά μου είναι το Α και το Ω και είναι οι πρώτοι που με στήριξαν σε κάθε κίνηση που έκανα. Από τα 20 που ξεκίνησα το πρώτο μου ταξίδι, μέχρι τώρα και πιστεύω για πάντα.

Πώς αισθάνονται; Έχεις ρωτήσει ποτέ;

Ναι. Και σε μια μεγάλη καμπάνια που έτυχε να είμαι μαζί με την οικογένειά μου και έγινε καλή προβολή στην Ελλάδα, όταν μπήκαμε στο μετρό με την μητέρα μου και η φωτογραφία μου ήταν παντού, μέσα και έξω από τα βαγόνια, μόλις συνειδητοποίησε πως αυτός που κοιτάνε και δείχνουνε όλοι είναι ο γιος της, έβαλε τα κλάματα. Ένιωσε πολύ περήφανη!

Εσύ πώς ένιωσες που την είδες να κλαίει επειδή είναι ο γιος της αυτός που την κάνει περήφανη;

Ένιωσα κι εγώ υπερήφανος. Κατάλαβε επιτέλους τι είμαι. Γιατί αν δεν έχει ασχοληθεί με τον χώρο, δεν μπορεί να καταλάβει το μέγεθος αυτού που κάνω. Εκεί νομίζω ήταν η απάντηση σε όλα.

Οι γυναίκες σε κυνηγάνε.

Δεν θα το έλεγα. Ίσως φοβούνται λίγο. Δεν με πλησιάζουν εύκολα. Μπορεί να ακούσω όμορφα σχόλια, όμορφες κριτικές, αλλά νομίζω είναι και θέμα γούστου.

Υπάρχει κοπέλα που έχει πει πως δεν της αρέσεις;

Δεν ξέρω. Πρέπει να ρωτήσεις. Να ρωτήσετε τις κοπέλες.

Εσύ κυνηγάς;

Ούτε εγώ.

Όταν θες κάτι, δεν το διεκδικείς;

Ναι, αλλά όχι με κυνήγι, Με πιο κομψό τρόπο

14233050_1117199561698116_3704727376020059532_n

Διεκδικείς γενικά στη ζωή σου;

Ναι. Νομίζω πως ότι έχω πετύχει, το έχω διεκδικήσει

Θα άλλαζες κάτι στη ζωή σου;

Είμαι ικανοποιημένος με την πορεία της ζωής μου.

Αν είχες δηλαδή ένα μαγικό ραβδί και μπορούσες να αλλάξεις κάτι;

Είμαι χορτασμένος από τα πάντα. Μου αρέσει αυτό που ζω. Έχω ζήσει, έχω δει εικόνες, καταστάσεις, κουλτούρες κι επειδή είναι πολλά τα χρόνια που ταξιδεύω, είμαι καλυμμένος σε σχέση με άλλους ανθρώπους που δεν έχουν βγει εκτός Ελλάδας.

Τι άλλο θες να κάνεις στη ζωή σου;

Αυτή τη στιγμή εκτός από το μόντελιγκ έχω κάνει τρεις επιχειρηματικές κινήσεις και μια τέταρτη που ξεκίνησε φέτος. Γενικά προσπαθώ να εξελίσσομαι στο κομμάτι αυτό.

14063763_10210313708300660_5714021447592862981_n

Τι εννοείς επιχειρηματικές κινήσεις;

Είμαι μέτοχος σε ένα cocktail bar στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα γυμναστήριο στην Γλυφάδα κι έχω κι ένα στούντιο με τατουάζ το οποίο έχει πάρει και βραβεία πανελλήνια.

Επιχειρηματικές κινήσεις επειδή σου αρέσει η δουλειά ή πιστεύεις πως κάποια στιγμή το μόντελιγκ θα σταματήσει και αναγκαστικά πρέπει να έχεις κάτι άλλο;

Και για τους δύο λόγους που ανέφερες. Κάποια στιγμή υπάρχει ένα τέλος. Αργεί βέβαια για μας τους άντρες σε σχέση με τις γυναίκες, αλλά το μόντελιγκ έχει ημερομηνία λήξης.

Ήσουν πάντα τόσο οργανωμένος;

Επειδή είχα γαλουχηθεί από μικρός στον αθλητισμό, κι εκεί προχωράς βάσει προγράμματος, υπήρχε πάντα μέσα μου. Χωρίς πρόγραμμα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Εκτός αν είσαι τόσο τυχερός που ου έρχονται όλα στα πόδια σου.

14448989_1320323821312323_109991620596531215_n

Πιστεύεις στην τύχη;

Ναι.

Στο κάρμα;

Και στη μοίρα πιστεύω

Είσαι έλληνας με όλα τα ελληνικά προνόμια. Εκτός από έλληνας θεός, είσαι και έλληνας πραγματικός.

Φέτος το Καλοκαίρι ήμουν και στην πηγή, στον Όλυμπο. Ανέβηκα στην κορυφή του. Μια επιχειρηματική δραστηριότητα, ένα beach bar στο Λιτόχωρο της Πιερίας και μου δόθηκε ευκαιρία να ανέβω και στο βουνό.

Σου είπαν κάτι οι υπόλοιποι 12;

Πως κάναμε πολύ καλή κίνηση και δημιουργήσαμε αυτόν τον παράδεισο στο Λιτόχωρο

14695543_1144082665676472_6444248478276934910_n

Ένα όνειρο που έχεις και θες να το πραγματοποιήσεις;

Να μπορέσω, μέσω της δουλειάς μου, να βοηθήσω την χώρα μας σε οποιοδήποτε τομέα και να γίνει κάτι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε

Οικογένεια θα κάνεις; Το σκέφτεσαι;

Ναι. Όταν έρθει η ώρα και βρεθεί κι η κατάλληλη γυναίκα, θα προχωρήσω σ’ αυτό το βήμα.

Έχεις μεγαλώσει σε μια οικογένεια με αρχές και δέσιμο μεγάλο. Σαφώς θα ήθελες κάτι ανάλογο

Έχω περάσει όμορφα παιδικά χρόνια, με πολλή αγάπη από την οικογένεια και θα ήθελα να προσφέρω το ίδιο στα παιδιά μου. Θέλω να κάνω παιδιά

Πολλά;

Τρία;

Πιστεύεις πως αυτή την εποχή υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να κάνουν οικογένεια;

Ναι, ξέρω

Είσαι ερωτευμένος αυτό τον καιρό;

Θέλω να νιώθω συνέχεια ερωτευμένος, γιατί βλέπω τα πράγματα τελείως διαφορετικά, με κάνει να δημιουργώ και να έχω πολλή θετική σκέψη για όλα, για τα πάντα. Από το πιο απλό, μέχρι το πιο δύσκολο

Αυτό τον καιρό δημιουργείς; Για να μη ρωτήσω αν είσαι ερωτευμένος

Ναι

Άρα είσαι ερωτευμένος

Ναι. Κι ετοιμάζω και κάποια πράγματα που είναι σε σκέψεις ακόμα. Και για το εξωτερικό και για την Ελλάδα

Τώρα δεν θέλουμε να μας κυνηγάνε οι γυναίκες. Είμαστε σε μία

Δεν μας πειράζει αυτό. Βοηθάει και στο επιχειρηματικό

Θέλω να μου κάνεις μια ευχή για τον κόσμο. Για όλους αυτούς που πιθανόν να πιστεύουν σε σένα κι εσύ να μην το ξέρεις

Δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους ανθρώπους, είτε με ξέρουν είτε δεν με ξέρουν, αυτό που θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο είναι να μπορέσουν με υγεία, αισιοδοξία, τύχη, δουλειά και χαμόγελο να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!