Κατερίνα Καινούργιου: Αποκαλύπτει αν έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Τζαβέλλα

Μέχρι σήμερα δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το παραμικρό

Μέχρι σήμερα δεν είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το παραμικρό


Οι φήμες πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι σε νέα σχέση με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Τζαβέλλα γίνονταν όλο και πιο έντονες τον τελευταίο καιρό. Μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το παραμικρό. Η παρουσιάστρια, όμως, αποφάσισε να μιλήσει και να απαντήσει για τα όσα γράφονται.

«Πρόκειται για ανακρίβειες. Τα δημοσιεύματα είναι ψευδή. Δεν αντέχω άλλο να διαψεύδω τις φήμες που με θέλουν σε σχέση με όποιον άνθρωπο τυχαίνει να συνευρεθώ κοινωνικά. Κάποια στιγμή θα ήθελα να σταματήσει αυτό. Αν υπάρχει κάτι νέο και σημαντικό στη ζωή μου θα το πω. Νομίζω σας το έχω αποδείξει αυτό», δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου στο Peoplegreece.com. Πολύ πιθανό λοιπόν κάποιες συναντήσεις σε κοινωνικό επίπεδο με τον ποδοσφαιριστή να δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις και φήμες του καλοκαιριού.

Όπως, η ίδια μάλιστα διαμηνύει στο περιβάλλον της, βασικός της σκοπός για αυτό το καλοκαίρι είναι να ξεκουραστεί και να οργανώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα επαγγελματικά της σχέδια από τη νέα σεζόν.

via



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!