Κανάκης: Συγκλονίζει η κατάθεση ψυχής για τον πατέρα του

Πρόσφατα, ο Αντώνης Κανάκης έχασε τον πατέρα του, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο


Πρόσφατα, ο Αντώνης Κανάκης έχασε τον πατέρα του, μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Μάλιστα, ο παρουσιαστής είχε ξεσπάσει σε κλάματα, στον "αέρα" των Ράδιο Αρβύλα, όταν αναφέρθηκε στη μεγάλη απώλεια που τον συγκλόνισε.

Τώρα, ο Κανάκης έγραψε ένα βιβλίο για τον πατέρα του, Γιάννη και μέσα από τις σελίδες του, που προδημοσιεύονται στο Έθνος της Κυριακής, ο δημοφιλής παρουσιαστής αναφέρεται σε όλα όσα συνέβησαν από την ημέρα που ο πατέρας του υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο μέχρι τον θάνατό του και στις δύσκολες μέρες που ακολούθησαν με τις ενοχές, το θυμό, αλλά και τις στιγμές που έζησαν μαζί να πλημμυρίζουν το μυαλό του.

Ο Κανάκης στις 80 σελίδες του βιβλίου του με τίτλο «Μπαμπά… (μια κανονική μέρα)» που κυκλοφορεί σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις «Ιανός», κάνει μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής.

Στην προσπάθειά του να αντιδράσει, να αποδεχτεί και να συμφιλιωθεί με τη μεγάλη αυτή απώλεια κατέγραψε στο χαρτί, μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τον θάνατο του αγαπημένου του πατέρα, όλα όσα είχε μέσα στο μυαλό και στην ψυχή του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!