Η καλοκαιρινή μόδα φέτος στα μαγιό είναι Ελληνική και έχει υπογραφή erka MARE

Η Ελληνική εταιρεία ERKA MARE Προτείνει και απογειώνει την γυναίκα με την ζωντανή θηλυκότητα και τα μοναδικά της σχέδια !! Πάρτε μια γεύση από τα σχέδια και τις φωτογραφίες που σας ετοιμάσαμε και δείτε πως οι Ελληνικές εταιρείες είναι αυτές που κάνουν  την Ιδέα Δύναμη !! 


Η Μόδα προστάζει ΄΄Πρόσω ολοταχώς΄΄ κάνοντας την διαφορά η .. προς τα… πίσω, στη δεκαετία του ’80 Αφού μας δείχνει πως ξανά γυρνάει στα καλύτερα !! 

Η Ελληνική εταιρεία ERKA MARE Προτείνει και απογειώνει την γυναίκα με την ζωντανή θηλυκότητα και τα μοναδικά της σχέδια !! Πάρτε μια γεύση από τα σχέδια και τις φωτογραφίες που σας ετοιμάσαμε και δείτε πως οι Ελληνικές εταιρείες είναι αυτές που κάνουν  την Ιδέα Δύναμη !! 

Erka MARE 

Είναι η εταιρεία που φέτος το καλοκαίρι κάνει την διαφορά και εντυπωσιάζει με τα σχέδια της !! Σε ένα δικό μας ρεπορτάζ σας ετοιμάσαμε να δείτε πως θα είστε οι πρωταγωνίστριες και φέτος το καλοκαίρι στην παραλία με μαγιό ERKA MARE !! 

Με βρακάκι που να δένει με κορδονάκια στο πλάι, όπως τη δεκαετία του ’80, ή πιο συντηρητικό στο κόψιμό του, με φαρδύ πλαϊνό, το μπικίνι παραμένει στις επάλξεις, μόνο που η φετινή μόδα θέλει το πάνω μέρος του να θυμίζει κάτι από μπουστάκι ή τύπου αθλητικό σουτιέν αλλά και το κορδόνι να παραμένει πάντα πρωτοποριακό σε αυτό που θέλει να δείξει!

Τα μπικίνι και τα ολόσωμα με τα ψηλά κοψίματα και τα κορδονάκια, που δέσποζαν κάποτε σε πολλές ταινίες επανέρχονται με έναν και μόνο σκοπό: να τονίσουν ακόμη περισσότερο τις γυναικείες καμπύλες!! 

Με λεπτές τιράντες  που αφήνεται να αποκαλύψει τυχαία τους ώμους, σε ασορτί χρωματισμούς ή παιχνιδιάρικες αποχρώσεις και συνδυασμούς, το μπικίνι φέτος κρατά περισσότερη σάρκα εντός, αλλά διατηρεί κι εσάς εντός μόδας.

 

Από απρόβλεπτους χρωματικούς συνδυασμούς στα σχέδια μέχρι ρίγες λαχούρια και σχέδια 

Τα χρώματα φέτος παίζουν έντονα, είτε ως βάση για την ανάδειξη του σχεδίου και των μοτίβων του υφάσματος είτε σε εναρμονισμένα ταιριάσματα και έντονες αντιθέσεις μεταξύ τους, δίνοντας έντονα τολμηρή διάθεση στο φετινό καλοκαίρι.

Τα γυναικεία μαγιό με δαντέλα και γενικότερα όσα έχουν πλεκτές λεπτομέρειες, είναι τα must και για φέτος το καλοκαίρι !! Χαρίζουν απίστευτο στυλ και παράλληλα δίνουν ένα ανάλαφρο και ρομαντικό ύφος στην εμφάνιση μας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!