Καλά νέα για την υγεία του Κώστα Κόκλα

Ο γνωστός ηθοποιός υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική με στεντ και θα παραμείνει ακόμη ένα 24ωρο στο νοσοκομείο


Δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Κόκλα συμφωνά με τους θεράποντες ιατρούς μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της Κυριακής πάνω στην σκηνή του Ράδιο Σίτι στην Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα κατά τη διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Γαμπροί για πούλημα», αλλά συνέχισε να παίζει τον ρόλο του, μέχρι που οι συνάδελφοι του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και διέκοψαν το έργο. Ο Κώστας Κόκλας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».

Όπως έχει ήδη δηλώσει ο διευθυντής του νοσοκομείου, καρδιολόγος, Γιάννης Τσούνος, η αγγειοπλαστική με στεντ, στην οποία και τον υπέβαλε ο ίδιος ο κ. Τσούνος, ήταν επιτυχής και για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες επεμβάσεις, θα παραμείνει για ακόμη ένα 24ωρο στην εντατική μονάδα για παρακολούθηση. Σύμφωνα με τον κ. Τσούνο, ο δημοφιλής ηθοποιός αναμένεται να λάβει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας.

Οι συνάδελφοι του, αλλά και ο ίδιος ο γιατρός του εκτιμούν ότι ο κ. Κόκλας ήταν ιδιαίτερα τυχερός αφού μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο, ενώ ανάμεσα στους θεατές στην χθεσινή παράσταση ήταν και ένας γιατρός που κλήθηκε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!