Ήταν Fresh και παραμένει – Η απάντηση απο τον ιδιοκτήτη του στις συκοφαντίες που ακούγονται

Γιατί πάντα πρέπει να διασταυρώνουμε αυτά που ακούγονται ….


Και ξεκινάει ένας πόλεμος χωρίς λόγο … Η μήπως υπάρχει λόγος…

Ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες ίσως απο κακό προέραιτους ανθρώπους που για τους δικούς τους λόγους ασχολούνται …. Όσα δεν φτάνει η Αλεπού βέβαια τα κάνει κρεμαστάρια έλεγε η γιαγιά μου … Σοφή γυναίκα τελικά ! Και επειδή είμαστε στο σόι έξυπνοι … κάναμε το εξής … Επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού fresh radio Κο Σαράντη Σαράντου και τον ρωτήσαμε κάποια πράγματα για όλα αυτά που ακούγονται … Τελικά τ είναι φήμες ή αλήθεια οτι ο σταθμός άνοιξε και έκλεισε για λίγες ώρες; Τι έχει να πει εκείνος με όλα όσα ακούγονται;

Και η απάντηση δια στόματος Ιδιοκτήτη ….

Εμείς προχωράμε κανονικά όλες τις νόμιμες διαδικασίες Κα Τσιάλτα και οι οποίες θα είναι στον αέρα σε λίγες μέρες. Διαπιστώνω βέβαια μια κακία άλλα δεν με πειράζει γιατί όπως  καταλαβαίνετε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Τόσα χρόνια στις επιχειρήσεις μου έχω μάθει να γελάω τελευταίος για αυτό και όλα μου πάνε καλά….

Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αρχές του Σεμπτέβρη με όλες τις νόμιμες υπογραφές. Όσο για την συκοφαντία έχω προχωρήσει στα ανάλογα μέτρα μέσω του δικηγόρου μου. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου δίνετε να απαντήσω, και εύχομαι δεν σας το κρύβω να είστε μία απο τις ραδιοφωνικές παραγωγούς μας … που σίγουρα θα βάλουν πολλούς στην θέση τους!!! 

Σας Βάζω ένα τελευταίο άρθρο που πριν λίγη ώρα δημοσιεύτηκε σε μπλογκ 

http://e-tetradio.gr/article/11174/Itan-Fresh-kai-mpagiatepse

Ίσως θυμάστε, πριν μερικές μέρες, που σας μιλούσαμε για τον… περίφημο «Fresh 95.8»;
Ο οποίος… Fresh ξεκίνησε τη λειτουργία του με διθυραμβικά δελτία τύπου – ΕΔΩ. Πόσο διήρκεσε τελικά, αυτή; Ούτε καν βδομάδα. Ελάχιστες μέρες μετά την πρεμιέρα του στα FM, το Fresh Radio αποσύρθηκε επ’ αόριστον. Από τον σταθμό, αφαιρέθηκε οτιδήποτε είχε σχέση με την ραδιοσυχνότητα των 95.8, τόσο στα σποτάκια, όσο και στο λογότυπο στην κεντρική του σελίδα στο web (www.958fresh.tk).
Ίσως, κατακτάει το ρεκόρ του επαγγελματικού (όπως προοριζόταν να γίνει) ραδιοφώνου, με την μικρότερη παραμονή στα ερτζιανά της πόλης…

Τόση κακία …. θα δείξει τελικά ποιος θα είναι αυτός που θα γελάσει ή θα κλάψει … τελικά!!! 500

 

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!