Είσαι σε φόρμα; Έτσι θα έχεις πολλαπλούς οργασμούς!

Ξεκίνα τώρα …


Η γυμναστική εκτός από το σώμα των ονείρων σου, μπορεί να σου προσφέρει και…ονειρικούς οργασμούς αρκεί να ξέρεις τα μυστικά που θα τους ξεκλειδώσουν! Σύμφωνα με έρευνες του New England Research Institute, οι γυναίκες αλλά και οι άντρες που ασκούνται συστηματικά δηλώνουν πως έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία αλλά και υψηλότερη σεξουαλική απόδοση σε σχέση με άτομα που δεν ασκούνται.

Εκτός του ότι με τη γυμναστική χτίζεις μεγαλύτερες αντοχές (άρα αυξάνεις και το χρόνο της σεξουαλικής επαφής), ταυτόχρονα ενισχύεις την ελαστικότητα όλου σου του σώματος και την παραγωγή ενδορφινών (για μεγαλύτερη σεξουαλική όρεξη). Μην εκπλαγείς μάλιστα αν έχεις οργασμούς ακόμη και κατά την εκτέλεση των ασκήσεων!

Τι θα καταφέρεις: Περιορίζεις τον κίνδυνο βλάβης των οργάνων πυέλου και κοιλιάς, μειώνεις τις πιθανότητες ακράτειας ούρων ακόμη και σε μεγαλύτερη ηλικία καθότι μαθαίνεις να ελέγχεις τους μύες της ουροδόχου καλύτερα, ενισχύεις το μυϊκό τόνο, την αιμάτωση και τη λίπανση του κόλπου,αυξάνεις την ευαισθησία των νευρικών απολήξεων σε κόλπο και κλειτορίδα καθώς και την ικανότητα διέγερσής τους, αυξάνεις τη λίνμπιντό σου και απογειώνεις τις επιδόσεις σου καθώς αρχίζεις να ελέγχοντας κατά βούληση τα σημεία που σε οδηγούν σε οργασμό, τη διάρκεια, την ένταση και τη στιγμή κορύφωσης της σεξουαλικής πράξης, βιώνεις πιο συχνούς οργασμούς, μεγιστοποιείς τόσο τη δική σου απόλαυση όσο και του συντρόφου σου και διατηρείς ενεργή και ακμαία την ερωτική σου ζωή (ακόμη και στην εμμηνόπαυση).

Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις και ετοιμάσου να δεις την σεξουαλική σου εμπειρία…με άλλη ματιά:

Για εντονότερους οργασμούς: Ασκήσεις Κegel
-Εξασκώντας τους πυελικούς και τους ηβοκοκκυγικούς μυς σου: Εκείνο που θεωρείται βέβαιο πια είναι ότι κατά την ερωτική πράξη όσο πιο σφικτό είναι το αιδοίο, τόσο μεγαλύτερη είναι η απόλαυση για τη γυναίκα και τον άντρα. Εκτός όμως από τον κόλπο, το σύνολο των μυών μέσα στη λεκάνη που στηρίζει τα εσωτερικά μας όργανα είναι αυτό που θεωρείται ότι κινεί τα νήματα της απόλαυσης, αφού η ελεγχόμενη σύσπαση των πυελικών μυών ενισχύει το μυϊκό τόνο του ουρηθραίου σφιγκτήρα, που ελέγχει τη ροή ούρων, συμπιέζει τον κόλπο και αυξάνει τη ροή αίματος προς την κλειτορίδα.

Πού πρέπει να επικεντρωθείς: Προσπαθήστε να συστέλλεις τους ηβοκοκκυγικούς μυς -σαν να θες να καθυστερήσεις την ούρηση και μείνε σε αυτή τη θέση για 3-5 δευτερόλεπτα. Εισέπνευσε σε κάθε πίεση κι εξέπνευσε, χαλαρώνοντας τους μυς. Επανέλαβε 10-20 πιέσεις. Σε περίπτωση που νιώσεις πόνο σταμάτα τις επαναλήψεις. Bάλε ως στόχο τις 100- 200 την ημέρα, για περίπου ένα μήνα.(10 περίπου πιέσεις την ώρα).Μπορείς να εξασκηθείς οποιαδήποτε στιγμή μέσα στην ημέρα, οπουδήποτε, (την ώρα που οδηγείς, πλένεις τα πιάτα ή είσαι στο γραφείο αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης), αφού κανείς δεν πρόκειται να σε καταλάβει! Με αυτό το τρόπο θα δυναμώσεις τους μυς του κόλπου, και θα μάθεις να τους ελέγχεις, έτσι ώστε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να μπορείς να φτάσεις σχεδόν -κατά παραγγελία- σε οργασμό.

Για μεγαλύτερες αντοχές και καλύτερη διείσδυση όταν είσαι εσύ από πάνω: Squats&Lunges
-Εξασκώντας τους γοφιαίους και τους μηριαίους μύς σου: Πολλές γυναίκες υποστηρίζουν πως ο καλύτερος τρόπος για να φτάσουν σε οργασμό είναι να διατηρούν εκείνες το έλεγχο της διείσδυσης, κάτι που συμβαίνει όταν ο σύντροφός τους είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και εκείνες βρίσκονται από πάνω του. Το μόνο κακό στην υπόθεση είναι πως, αν δεν έχεις «γερά» πόδια η κίνηση αυτή σε εξουθενώνει τόσο γρήγορα που δεν μπορείς να κινηθείς ούτε όσο γρήγορα ούτε για την διάρκεια που θα ήθελες.

Πού πρέπει να επικεντρωθείς: Τα squats (βαθιά καθίσματα) και τα lunges (προβολές) είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για να πετύχεις σύσφιξη των μυών των ποδιών σου και να χτίσεις μεγαλύτερες αντοχές. Κι αυτό φυσικά έρχεται μαζί με το χτίσιμο των πιο …ζουμερών οπισθίων! Βάλε ως στόχο 3 σετ των 10-20 επαναλήψεων squat την ημέρα και το αντίστοιχο για κάθε πόδι σε lunges.

Για μεγαλύτερη απόλαυση: Go cardio!

-Μεγάλο μέρος της κίνησης κατά τη σεξουαλική πράξη ξεκινάει από την περιοχή των γλουτών. Έτσι για να γίνει ακόμη πιο απολαυστική η επαφή καλό είναι να έχουμε σφιχτούς γλουτούς, γυμνασμένη λεκάνη και δυνατούς ραχιαίους που αντέχουν.

Σε γενικές γραμμές οι ειδικοί προτείνουν να βάλουμε στη ζωή μας λίγο παραπάνω περπάτημα, εναλλάξ με τρέξιμο, κολύμπι ή ποδήλατο.

Για να μπεις σε…. ερωτικό mood: Bridge pose

-Αυτή η άσκηση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική αν την κάνετε λίγο πριν την ερωτική πράξη, αφού αιματώνει την ευαίσθητη περιοχή, αυξάνει την κυκλοφορία, τη θερμοκρασία, τη λίπανση και την αισθητικότητα κόλπου και κλειτορίδας, δημιουργώντας μια πολύ ευχάριστη αίσθηση «ζεστασιάς» και διεγείρει τη σεξουαλική επιθυμία. Γενικότερα οι ασκήσεις για τη λεκάνη και τους ραχιαίους αυξάνουν την αιμάτωση στην περιοχή της πυέλου, βοηθούν στην ευλυγισία των μυών κατά τη διάρκεια του σεξ, δυναμώνουν τους ραχιαίους, προσφέρουν αντοχή και διευκολύνουν τον οργασμό… τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών!

Πού πρέπει να επικεντρωθείς: Βρες ένα σημείο στο δωμάτιό σου, όπου μπορείς να βάλεις τα πόδια έτσι ώστε να κρατούν κόντρα. Ξάπλωσε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς απομακρυσμένα μεταξύ τους. Tα πέλματα πρέπει να ακουμπούν στο έδαφος και τα χέρια να βρίσκονται στο πλάι. Εισέπνευσε, σφίγγοντας τους κοιλιακούς μυς και τους γλουτούς, κι ανασήκωσε τη λεκάνη μέχρι να φτάσει η πλάτη σας σε ευθεία γραμμή. Προσοχή να μη σχηματιστεί καμπύλη. Από αυτή τη θέση συσπάς και χαλαρώνεις διαδοχικά τους πυελικούς μυς. Λυγίζεις ξανά τα πόδια και επαναλαμβάνεις από την αρχή. Εξέπνευσε καθώς ακουμπάς στο πάτωμα. Επανέλαβε για 10 περίπου φορές.

Για…γατίσια ευλυγισία: Bound angle pose

-Ομολογουμένως για ν αυξήσουμε τη λίμπιντο, τόσο τη δική μας όσο και του συντρόφου μας, δε φτάνει η φαντασία αν δεν συνοδεύεται από ευλυγισία κι ευκινησία για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κάθε στάσης που θα «απογειώσει» την επαφή. Οι καλά γυμνασμένοι προσαγωγοί μύες βελτιώνουν την αισθητικότητα των νευρικών απολήξεων στην είσοδο του κόλπου και αυξάνουν την ευαισθησία της κλειτορίδας.

Πού πρέπει να επικεντρωθείς: Ξαπλώστε ανάσκελα, με τα γόνατα λυγισμένα και τα πέλματα να εφάπτονται μεταξύ τους. Τοποθετώντας τα χέρια σου γύρω από τα πέλματα προσπάθησε να τα φέρεις όσο πιο κοντά στη λεκάνη σου μπορείς. και στη συνέχεια πιέζοντας ελαφρά με τα χέρια σας το εσωτερικό του ποδιού, χαμήλωσε τα γόνατά σου προς το έδαφος όσο περισσότερο μπορείς. Βρες τη θέση που σε βολεύει περισσότερο, χωρίς να πονάς και μείνε σε αυτή για περίπου 60 δευτερόλεπτα. Προσοχή! Η επαναφορά πρέπει να γίνει αργά, με ήπιες κινήσεις για την αποφυγή τραυματισμών.

Για να πας την ερωτική επαφή σε νέες… διαστάσεις: Μάθε να ανασαίνεις σωστά

H σωστή αναπνοή δεν είναι απαραίτητη μόνο όταν γυμνάζεσαι. Mπορεί μάλιστα να σου φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη και στο κρεβάτι, αφού θα σε βοηθήσει να… ξυπνήσεις τις αισθήσεις και να αιματώσεις όλο σου το σώμα. Έτσι, κατά τη διάρκεια του οργασμού, δεν θα χρειαστεί να «κρατάς» την αναπνοή σου-όπως συμβαίνει συνήθως- και θα μπορέσεις να απολαύσεις την εμπειρία στο έπακρο. Ταυτόχρονα το άνοιγμα-κλείσιμο του κόλπου μοιάζει με την κίνηση που κάνουν τα χείλη του στόματος όταν προφέρουν τον ήχο «χου». Η εκφορά αυτού του ήχου κινητοποιεί τους πυελικούς μυς.

Πού πρέπει να επικεντρωθείς: Ξάπλωσε, τοποθετώντας το ένα σου χέρι χαμηλά στην κοιλιά. Εισέπνευσε και εξέπνευσε αργά, ώστε να νιώσεις τον αέρα να φτάνει χαμηλά στην πυελική περιοχή και την κοιλιά σου να φουσκώνει. Σκοπός είναι να μην ανασαίνεις από το στέρνο αλλά να διαχέεις τον αέρα μέσα σου ώστε να οξυγωνώσεις και να αιματώσεις σωστά κάθε σου εσωτερικό όργανο και ιδιαίτερα την πυελική περιοχή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!