Infinity War” • Hit Channel


3 ώρες δουλειάς σε 38 δευτερόλεπτα. Η Zoe στην καρέκλα του μακιγιάζ!

Η Zoe Saldana κάθεται και πάλι στην καρέκλα του μακιγιάζ για να μεταμορφωθεί για μια ακόμα φορά στη Gamora. Η διαδικασία είναι πολύ μεγάλη, σχεδόν 4 ώρες και επειδή η ηθοποιός βαριέται  μοιράστηκε ένα πολύ αστείο βίντεο από τα παρασκήνια της νέας ταινίας της Marvel, «Avengers: Infinity War».

Το τμήμα μακιγιάζ της ταινίας αριθμεί 33 άτομα, που εργάζονται σκληρά για να κάνουν το «Avengers: Infinity War» κάτι εκπληκτικό. Η ταινία αφηγείται την ιστορία πώς οι Guardians συμμαχούν με τους Avengers για να σταματήσουν τον θετό πατέρα της Gamora, τον σούπερ κακό Thanos, ο οποίος θέλει να αποκτήσει τις Infinity Stones.

Αλλά φτάνουν τα πολλά λόγια. Δείτε το time-lapse της μεταμόρφωσης.

Και η Karen Gillan, που παίζει την Nebula, την εμβιομηχανική αδελφή της Gamora, μοιράστηκε ένα βίντεο από τα παρασκήνια του σετ:

Οι Russo Brothers είναι οι σκηνοθέτες της νέας ταινίας της Marvel που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Απριλίου 2018:

«Θα υπάρξουν πολλοί απροσδόκητοι χαρακτήρες. Υπάρχουν περισσότερες εκπλήξεις σε αυτή την ταινία από οποιονδήποτε άλλη», δήλωσε ο Joe Russo στο CNET Magazine.

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!