Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Επαφές και ξαφνικές επικοινωνίες με ευχάριστο αντίκρισμα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούσαν καιρό. Με χαμόγελο κι αισιοδοξία μόνο τα καλύτερα μπορούμε να περιμένουμε.


Κριός

Κριέ μου, μια λέξη μόνο θα σου πω, λογική! Ήρθε επιτέλους η στιγμή να μάθεις πόσο σημαντικό όργανο είναι και το μυαλό σου και να αφήσεις –έστω για λίγο– στην άκρη την καρδιά. Μείνε μακριά από συναισθηματισμούς και ζύγισε τα δεδομένα όσο πιο ώριμα μπορείς.

Λέξη κλειδί της μέρας: Λογική.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, τώρα που άρχισες να απομακρύνεσαι, μην κοιτάξεις πίσω. Συνέχισε να προχωράς και μη σε νοιάζει ποιους αφήνεις ή αν σε ψάχνουν. Το παρελθόν σε ταλαιπώρησε πολύ, αυτή τη φορά μην το κουβαλήσεις μαζί σου. Πάμε στο παρόν αν θέλεις να ‘χεις καλό μέλλον.

Λέξη κλειδί της μέρας: Τέλος.

 

Δίδυμος

Δίδυμέ μου, νέα κι ειδήσεις που δεν περίμενες σε αιφνιδιάζουν και σε πιάνουν απροετοίμαστο. Όχι πως είναι απαραίτητα για κακό, αλλά όταν δεν έχεις ένα σίγουρο πλάνο, αποσυντονίζεσαι. Ακολούθησε το ένστικτό του και δε θα βγεις χαμένος.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διαίσθηση.

 

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, εμπόδια εμφανίζονται στο δρόμο σου κι εσύ κάπως τα χάνεις. Μα πρώτη φορά είναι; Στα δύσκολα κολυμπάμε, δεν τα παρατάμε. Εξάλλου δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μάλλον καλόμαθες τελευταία. Λοιπόν σε θέλω δυναμικό κι αισιόδοξο, το ΄χεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοπεποίθηση.

 

Λέων

Λιοντάρι μου, τα άστρα σε ευνοούν κι η τύχη σου χαμογελάει. Και ναι, όντως όλα σου πάνε καλά, αλλά αν δεν κουνήσεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου, κανείς δε σου υπόσχεται πως θα παραμείνουν έτσι. Θέλει κόπο και προσπάθεια η ευτυχία, μην τεμπελιάζεις. Σήκω λέμε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Προσπάθεια.

 

Παρθένος

Παρθένε μου, ξέρω δε σου είναι εύκολο να εστιάσεις σε ένα μόνο πράγμα όταν θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο. Μην ξεχνάς όμως πως τα μικρά βήματα θα σε φέρουν στον προορισμό σου. Συγκεντρώσου και συνέχισε την προσπάθεια, είσαι κοντά!

Λέξη κλειδί της μέρας: Επιτυχία.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου, τα νεύρα σου είναι λίγο τεντωμένα τελευταία και δε θες και πολύ για να τα πάρεις τελείως. Οι εντάσεις στη δουλειά σου και τα καβγαδάκια στο σπίτι δε σε βοηθούν ιδιαίτερα να παραμείνεις ψύχραιμος. Προσπάθησε να αποφεύγεις συζητήσεις, πάρε χρόνο και ηρέμησε.

Λέξη κλειδί της μέρας: Σιωπή.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, τελευταία δούλεψες και προσπάθησες πολύ για κάτι μεγάλο. Συνάντησες εμπόδια και δυσκολίες, όμως περισσότερο πείσμωσες παρά παραιτήθηκες. Δεν έχασες την αισιοδοξία σου και να που επιτέλους ήρθε η ώρα να απολαύσεις ό,τι κυνήγησες.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ολοκλήρωση.

 

Τοξότης

Τοξότη μου, τυχερή θεωρείται η περίοδος αυτή για σένα αρκεί όμως να μην παραιτηθείς και τα περιμένεις όλα απ’ την τύχη. Ακολούθησε το ένστικτό σου και διάλεξε εσύ τον δρόμο που θα ακολουθήσεις και προσοχή στις κακοτοπιές, θα υπάρξουν καλοθελητές που θα σου βάλουν τρικλοποδιές.

Λέξη κλειδί της μέρας: Καχυποψία.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα άστρα σε δοκιμάζουν κι από εσένα εξαρτάται αν θα τσιμπήσεις ή θα γυρίσεις τα δεδομένα στα μέτρα σου. Δεν είναι κι η ευκολότερη περίοδος της ζωής σου ούτε όμως κι η χειρότερη. Υπομονή, επιμονή, χαμόγελο, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά είναι τα κλειδιά της επιτυχίας.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αισιοδοξία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, είχες μάθει να τα ‘χεις όλα σε τάξη και τώρα έρχονται τα απρόοπτα και σε αποσυντονίζουν. Θα ‘πρεπε να ξέρεις πως μες στο πρόγραμμα είναι κι αυτά. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Θα βρεις τρόπο να το γυρίσεις στο μέρος σου.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ψυχραιμία.

 

Ιχθύς

Ψάρι μου, βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, να βάλεις τέλος και να ξεκαθαρίσεις όλα τα δεδομένα. Καλά κάνεις, αλλά όχι τώρα, δε γίνονται έτσι αυτές οι δουλειές. Τα πράγματα είναι ακόμα πολύ ρευστά για μόνιμες αποφάσεις. Δώσε χρόνο για να μη μετανιώνεις μετά.

Λέξη κλειδί της μέρας: Υπομονή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!