Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η «ανάσταση» που εύχεσαι και επιζητάς μπορεί να έρθει μόνον αν πάψεις να «γαντζώνεσαι» σε πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Αντίθετα, αν χρειαστεί μην διαστάσεις να ξεκινήσεις από το μηδέν, αφού όλα θα πάνε καλύτερα από όσο υπολόγιζες. Επιπλέον, ο Ποσειδώνας σε καλεί να κάνεις ένα δώρο… αγάπης!

Ερωτικά
Τελικά έχει μεγάλη σημασία το πώς εκλαμβάνεις τις εκάστοτε εξελίξεις, αφού η κάθε αντίδραση σου προδιαγράφει κι ένα διαφορετικό μέλλον. Ατένισε λοιπόν με αισιοδοξία το μέλλον σου και μην διογκώνεις τα δυσάρεστα.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε καλεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη θέση και γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία παίρνεις δύναμη κι εσύ. Απομακρύνσου λοιπόν από οτιδήποτε σε φθείρει και «σκοτώνει» το πνεύμα της αγάπης.

Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε ανοδική πορεία κι έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι δικαιούσαι κάτι πολύ καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Ωστόσο να θυμάσαι ότι η λάμψη σου έλκει και… όντα που δεν έχουν απαραίτητα καλές προθέσεις απέναντι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Όσο κι αν η γιορτινή ατμόσφαιρα σκιαστεί από οικονομικές «πονηριές» ενός «δικού σου» ανθρώπου, εσύ οφείλεις να υπερβείς συμφέροντα και κακίες υιοθετώντας μια πολιτική του τύπου «κάνε το καλό και ριξ’το στο γιαλό». Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να «μαυρίσεις» την ψυχή σου, χωρίς μάλιστα να πετύχεις και κάτι σπουδαίο.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων, δύσκολων στην διαχείριση τους κι όπως ίσως διαπιστώσεις, μερικές φορές είναι καλύτερα να «δραπετεύεις», παρά να διαπραγματεύεσαι με «εμμονικούς» τύπους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να επηρεάσει τις φιλικές σχέσεις σου, στην περίπτωση που υπάρχει και κάποια οικονομική εμπλοκή. Κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την ένοχο αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της.

Ερωτικά
Φαίνεται πως κάποιος/α προσπαθεί να σε χειραγωγήσει, αφήνοντας να εννοηθούν πράγματα που δεν ισχύουν και είναι δύσκολο να διασταυρωθούν. Κράτα λοιπόν τις επιφυλάξεις σου απέναντι στους διάφορους «καλοθελητές».

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Εσύ βέβαια θες να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, κάτι που θα πετύχεις μέχρις ενός σημείου. Γιατί κατά τα άλλα, φαίνεται ότι στη λογική του «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια», στην δουλειά σου υπάρχει μπόλικο παρασκήνιο και γίνονται πράγματα για σένα, χωρίς εσένα. Απόλαυσε λοιπόν το γιορταστικό κλίμα αλλά καλό είναι να έχεις και τον νου σου!.

Ερωτικά
Μέσα στο «πανηγύρι» της ημέρας ίσως σου γίνει μια κρούση ή πρόταση που «ποντάρει» πολλά στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως η απόφαση είναι δική σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενδέχεται να συμβάλλει σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου, γι’ αυτό σε… συμφέρει να αποφύγεις τα πολλά-πολλά, ρίχνοντας το βάρος σε δραστηριότητες πνευματικής φύσεως. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις ή να ακούσεις κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά καίριο!

Ερωτικά
Αν δεν έχεις… πειστεί ακόμη για το μάταιο μιας κατάστασης, ίσως το σύμπαν σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια οριστική εικόνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο να εγκαταλείπεις μια προοπτική στην οποία πίστεψες αλλά μάλλον δεν γίνεται διαφορετικά.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις αυτά που θέλεις κι όπως τα θέλεις, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σου συνιστά να στραφείς σε πιο πνευματικά ζητήματα αλλά και να απολαύσεις την χαρά και την ικανοποίηση που μπορούν να σου δώσουν τα «μικρά» πράγματα. Μια αγκαλιά κι ένας λόγος παρηγοριάς αρκούν για να φέρουν την ανάσταση… μέσα σου!

Ερωτικά
Αν διαπιστώσεις ότι κάποιος/α επιδιώκει «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι», η πιο ενδεδειγμένη αντίδραση σε αυτήν την φάση είναι να κάνεις πως… δεν είδες και δεν άκουσες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Γύρω σου συμβαίνουν πράγματα που δεν σου αρέσουν κι ένα αδιέξοδο που μπορεί να προκύψει στην σχέση σου με έναν «δικό σου» άνθρωπο, σε καλεί να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση. Μπορείς βέβαια λόγω της ημέρας να παρακάμψεις προσωρινά το πρόβλημα αλλά όπως λέει κι ο λαός «μια ψυχή που είναι να βγει, θα βγει»

Ερωτικά
Καλές είναι οι αγάπες, καλά και τα φιλιά, επειδή όμως τα φαινόμενα μπορεί να απατούν, άφησε την διαίσθηση σου να σε καθοδηγήσει και μην εξαρτάς την κρίση σου από τους τύπους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να λειάνεις ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ των συγγενών σου, επιβάλλοντας με τον τρόπο σου το «ειρήνη ημίν»! Κατά τα άλλα όμως, όσο κι αν θες να βρίσκεσαι «μέσα στην καλή χαρά», οι συνθήκες δεν ευνοούν τα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις

Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε «βασανίζει» με έντονα συναισθήματα για κάποιον/α που αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεται δίπλα σου, παρότι θα το ήθελες πολύ. Σκέψου όμως αν πρόκειται για πραγματικό έρωτα ή για κάτι απλά… απωθημένο!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ευνοεί περισσότερο τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, παρά κάποιες άλλες πιο… ρεαλιστικές! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και κοίτα να χαρείς την ζωή σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κάθε κακία ή ανάλογη πρακτική που μπορεί να σε «λερώσει».

Ερωτικά
Ίσως μάθεις ένα μυστικό για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι εδώ… ουδέν μεμπτόν, αλλά αν πρόκειται για κατηγορία, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για «συκοφαντική δυσφήμηση»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου, ενδεχομένως και για την… ανθρωπότητα! Παράλληλα όμως, ίσως έρθουν στο φως κάποια καλά κρυμμένα μυστικά που μπορεί να σχετίζονται είτε με το σπίτι σου, είτε με την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Έχεις βέβαια δικαίωμα να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ατμόσφαιρας, αν όμως το γιορτινό σου τραπέζι πλαισιωθεί από φίλους/ες, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις κι ανταγωνισμοί.

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι στο άμεσο περιβάλλον σου συμβαίνουν πολλά που χρήζουν διερεύνησης. Οι προθέσεις κάποιων μπορεί να μην είναι και τόσο «καθαρές» ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες». Από την στιγμή όμως που έχεις δίπλα σου τον «φύλακα- άγγελο» σου, λίγο σε ενδιαφέρουν όλα αυτά!

Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι «εύκολο θύμα», τελικά όμως το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε προστατέψει από κάθε κακοτοπιά, ακόμη και… παρά την θέληση σου!

Πηγή: Astrology.gr


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!