Αποκλειστικό/Ηλίας Βρεττός : Το πρόβλημα υγείας ο γάμος που δεν έγινε το τρίτο πρόσωπο και τα ναρκωτικά

Δείτε όλο το βίντεο με την συνέντευξη που παραχώρησε στο Celebrity Life Game και θα συζητηθεί !!


Ηλίας Βρεττός : Το πρόβλημα υγείας ο γάμος που δεν έγινε το τρίτο πρόσωπο και τα ναρκωτικά

Καλεσμένος της εκπομπής Celebrity Life Game και του Κέν Αλεξανδράτου ήταν ο αγαπημένος τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε με ειλικρίνεια και άνεση στην κάμερα για τα παιδικά του χρόνια,για τα όνειρα του,τους έρωτες,την αδυναμία στην μητέρα του,τις καινούργιες συνεργασίες του αλλά και την εμπειρία στα 13 του μόλις χρόνια που τον έκανε δυνατό και αυτό που είναι σήμερα.

Μιλώντας για το πως ξεκίνησε ολο αυτό λέει οτι η μητέρα του βλέποντας την αγάπη του για την μουσική δήλωσε συμμετοχή εν αγνοία του σε κάποιον διαγωνισμό το 2004 και απο τότε άνοιξαν οι πόρτες του ονείρου για τον Ηλία.

Δε δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που του προέκυψε στην ηλικία των 13 μόλις χρόνων με μια σοβαρή ασθένεια στο ενα του νεφρό όπου και χρειάστηκε να εγχειρησθεί, να νοσηλευτεί και να παραμείνει κλινήρης για 3 ολόκληρους μήνες.

Ο Ηλίας δε δίστασε να μιλήσει για εκείνη την δύσκολη εποχή της ζωής του που τον άλλαξε και τον ωρίμασε νωρίτερα από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του,καθώς και για το σημάδι της επέμβασης το οποίο κάλυψε με ένα cover up tatoo που γράφει ΄΄οτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό΄ που μετά απο την συγκεκριμένη περιπέτεια τον εκφράζει απολύτως.

Όταν περνάς κάτι τόσο σοβαρό …ναί!!! αρχίζεις και αναθεωρείς πολλά και βάζεις άλλες προταιρεότητες στη ζωή τόνισε ο Ηλίας.

2

Είπε για τον έρωτα και τόνισε πως αν δεν έχεις πέσει στα πατώματα για κάποια γυναίκα τότε δεν εχεις ερωτευτεί και δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση αν εχει υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση η αν έχει απιστήσει τονίζοντας οτι όποιος άντρας πεί οτι δεν έχει απιστήσει λέει ψέμματα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!