Ιδού τα πιο περίεργα… που ανάβουν ένα αρσενικό!

Μπορεί να ψάχνεσαι για το πιο μεγάλο στήθος αλλά αλλού βρίσκονται τα μυστικά για να τον ανάψεις στο πι και φι. Οι έρευνες το λένε καθαρά!


Μπορεί να ψάχνεσαι για το πιο μεγάλο στήθος αλλά αλλού βρίσκονται τα μυστικά για να τον ανάψεις στο πι και φι. Οι έρευνες το λένε καθαρά!

Η μυρωδιά της κολοκύθας

Μην σπαταλάς ευρώ σε ακριβά αρώματα. Το κέντρο γεύσης και όσφρησης του Σικάγο ανακάλυψε πως η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας σε συνδυασμό με λεβάντα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέος ενός άντρα σε ποσοστό 23% σε σχέση με άλλα αρώματα.

 Ο φόβος!

Κι ο τρόμος! Το πανεπιστήμιο της British Columbia ζήτησε από άντρες να σταθούν σε δύο γέφυρες, η μία στενή και σταθερή και η άλλη μακρυά που έτρεμε ψηλά στον αέρα. Δίπλα τους, έστειλαν σε κάθε γέφυρα, από μια αιθέρια ύπαρξη, τάχα βοηθό στην έρευνα. Οι άντρες στην δύσκολη γέφυρα, ανοίχτηκαν περισσότερο παρά το φόβο τους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κατάσταση προκαταρκτικών.

 Το κόκκινο χρώμα:

Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι ερευνητές ζήτησαν από άντρες να βαθμολογήσουν γυναίκες που φορούσαν διαφορετικό χρώμα ρούχων. Οι πιο θελκτικές κρίθηκαν οι γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα, ακόμα και σε σχέση με τις ίδιες γυναίκες όταν φορούσαν κάποιο άλλο χρώμα ρούχου.

 Τα τονωμένα μακριά χέρια:

Άσε το στήθος σου και γύμνασε τα μπράτσα σου. Οι άντρες σε έρευνα του University of New South Wales στο Σύδνευ της Αυστραλίας, έκριναν εθελοντικά βίντεο γυναικών. Οι πιο ελκυστικές ήταν εκείνες οι γυναίκες που διέθεταν μακρυά και σφιχτά χέρια, ενώ τα μακρυά πόδια δεν έδειξαν να έχουν ιδιαίτερο σουξέ.

 Τα ασορτί εσώρουχα:

Όχι, οι άντρες δεν κολλάνε στο ύφασμα ή στο χρώμα του εσωρούχου, όσο στο να ταιριάζει το σλιπάκι με το σουτιέν. Τα σετ εσωρούχων, δημιουργούν στα αρσενικά την ιδέα πως η γυναίκα ξόδεψε παραπάνω λεφτά και ενέργεια στην αγορά εσωρούχων με σκοπό να τον αποπλανήσει κι έτσι αποπλανούνται μόνοι τους.

 Οι γυναίκες που τους μοιάζουν!

Οι παρόμοιες αναλογίες του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ίδιο, μπορούν να κάνουν έναν άντρα να θεωρήσει πιο ελκυστική μια γυναίκα. Κουφό ε!!!

 Το γέλιο σου:

Ένα γέλιο αξίζει όσο χίλιες λέξεις, και χίλιοι οργασμοί απ’ ότι φαίνεται. Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου στην Ελβετία, οι άντρες διεγείρονται αυτόματα στο γέλιο μιας γυναίκας, ίσως γιατί ο εγκέφαλος συνδέει το γέλιο με τους ήχους ηδονής μιας γυναίκας στο κρεβάτι, στη διάρκεια ενός οργασμού.

 Τα σεξουαλικά παιχνίδια!

Μην κρύβεις άλλο το δονητή. Πολλοί είναι οι άντρες που όχι μόνο απολαμβάνουν τη θέα της συντρόφους τους να αυτοικανοποιείται μπροστά τους και μάλιστα η διέγερση μεγαλώνει όταν το παιχνίδι περιλαμβάνει και κάποιο σεξουαλικό παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις κάποιο sex toy, κάντον με μισόλογα να φανταστεί πως το διαθέτεις!

 

πηγή: queen.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!