Οι ταινίες της εβδομάδας [βίντεο]

Ταινίες για όλα τα γούστα, για μικρούς και για μεγάλους έχει αυτή η εβδομάδα! Ποπ κόρν και φύγαμε!


Παράλογος άνθρωπος

Ο Γούντι Άλεν επιστρέφει με μια υπαρξιακή κωμωδία. Ο καταθλιπτικός, αλκοολικός καθηγητής (Χοακίν Φίνιξ) και η ρομαντική νεαρή μαθήτριά του (Έμα Στόουν) λειτουργούν για τον 79χρονο σκηνοθέτη ως άλλοθι για να θέσει ακόμα μια φορά μερικά μοραλιστικά­ διλήμματα ηθικής και φιλοσοφίας, έχοντας στο μυαλό του το ¨Έγκλημα και τιμωρία” του Ντοστογιέφσκι. Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει λάβει χλιαρή αποδοχή, αν και οι φανατικοί του Γούντι θα σπεύσουν ούτως ή άλλως.

Επικίνδυνη αποστολή: Mυστικό έθνος

Η καινούργια high-tech περιπέτεια (το τέταρτο σίκουελ της γνωστής σειράς), φέρνει τον γνωστό κατάσκοπο αντιμέτωπο με το Συνδικάτο, μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων πρακτόρων που στρέφεται ενάντια στην IMF. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ο φορτωμένος με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό Τομ Κρουζ.

To μαύρο άλογο

Παρά την ψυχιατρική διάγνωση για «διπολική διαταραχή», ο Τζένεσις είναι άσος στο σκάκι. Η συναισθηματική του νοημοσύνη του δίνει μάλιστα τη δυνατότητα να γίνει ένας γενναιόδωρος και υπομονετικός δάσκαλος. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, αναλαμβάνει να οδηγήσει μια ομάδα απόκληρων παιδιών στο πανεοζηλανδικό πρωτάθλημα σκακιού. Νεοζηλανδικό δράμα που τιμήθηκε με πολλά βραβεία.

Ένας Αμερικανός φίλος

Ένας Αμερικανός τυχοδιώκτης μπλέκει έναν ετοιμοθάνατο κορνιζοποιό από το Αμβούργο στη δολοφονία δύο μαφιόζων, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μαζί του μια ιδιαίτερη, ισχυρή φιλία. επανακυκλοφορία του γκανγκστερικού αριστουργήματος του Βιμ Βέντερς από το 1977.

Barbie, Η πριγκίπισσα και η ροκ σταρ

Σε αυτό το νέο animation υπό τη μορφή μιούζικαλ, η Barbie πρωταγωνιστεί ως μοντέρνα Πριγκίπισσα Κόρτνεϊ, που ξαφνικά βλέπει τον κόσμο της να ανατρέπεται όταν αλλάζει θέση με την Έρικα, μια διάσημη τραγουδίστρια.

Έρωτας το απόγευμα

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Κλοντ Σαβάς παρακολουθεί τον Φρανκ Φλάναγκαν, με σκοπό να διαπιστώσει αν οι κατηγορίες που υπάρχουν εναντίον του για μοιχεία ευσταθούν. Όταν η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα, η κόρη του ντετέκτιβ Άριαν ειδοποιεί τον Φρανκ για τον κίνδυνο που διατρέχει. Μετά την αποκάλυψη, η νεαρή κοπέλα εξαφανίζεται και ο γοητευμένος Φρανκ αποφασίζει να τη βρει. Τότε προσλαμβάνει τον Κλοντ για να βρει τη μυστηριώδη κοπέλα, αγνοώντας φυσικά πως πρόκειται για την κόρη του… Επανακυκλοφορία της κλασικής κομεντί του Μπίλι Γουάιλντερ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!