Η Τάμτα απαντά στα δημοσιεύματα για την νευρική ανορεξία

«Ήταν μια απότομη αλλαγή. Έγινε μέσα σε τρεις μήνες και βασικό ρόλο είχε παίξει η κακή ψυχολογία που είχα εκείνη την περίοδο».


Η ποπ τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέσης της με τον Πάρη Κασιδόκωστα, αλλά και απαντάει στα δημοσιεύματα εκείνα που την θέλουν εδώ και λίγο καιρό να πάσχει από νευρική ανορεξία.

«Κάποια στιγμή είχα πάρει δεκαπέντε κιλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Έβρισκα μεγάλη ευχαρίστηση στο φαγητό. Δεν έβρισκα όμως ευχαρίστηση στο ότι δεν μου πήγαιναν ρούχα που μου άρεσαν», ανάφερε η ίδια στο περιοδικό και συνεχίζει: «Ήταν μια απότομη αλλαγή. Έγινε μέσα σε τρεις μήνες και βασικό ρόλο είχε παίξει η κακή ψυχολογία που είχα εκείνη την περίοδο».

Παράλληλα, δεν κρύβει στη συνέντευξη ότι έχασε κάποια παραπανίσια κιλά γιατί ήθελε να νιώθει περισσότερο άνετα με το σώμα της. Ακολουθεί μία σωστή διατροφή και γυμναστική. «Και πρόσφατα έγραψαν ξανά ότι πάσχω από νευρική ανορεξία. Είναι άσχημο, γιατί η ανορεξία είναι μια πολύ σοβαρή πάθηση. Δεν έχω στερηθεί ποτέ το φαγητό ούτε έχω κάνει εξαντλητική δίαιτα».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!