Η Σαμπρίνα απαντά στα σχόλια περί ομοφοβίας

Tη δική της απάντηση δίνει η τραγουδίστρια.


Η γνωστή τραγουδίστρια τοποθετήθηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook στο θέμα της ομοφοβίας και της ασκήθηκε άγρια και προσωπική κριτική.

Γι’αυτό και απαντά στους επικριτές της με τα εξής

”Περι ΟΜΟΦΟΒΙΑΣ……ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ… ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΩΝ…..και ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ……(ΟΜΟΦΟΒΙΑ=ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ)
Οπως ειχε πει η Εμμα Γκολντμαν ” Καμμια επανασταση δεν μπορει να γινει μεσο απελευθερωσης για τον ανθρωπο. αν τα μεσα που χρησιμοποιουνται για να την προωθησουν, δεν ειναι ταυτοσημα στο πνευμα και την προοπτικη με τους σκοπους που θελουν να πετυχουν”
Ειπα σε ενα σχολιο οτι βρισκω αστειο να γινονται Gay Pride Parade, και να μιλαμε για ομοφοβια το 2015… και το εννοω βεβαιως… βρισκω απαραδεκτο να βαζω ταμπελες σε ανθρωπους αναλογα με την σεξουαλικη τους προτιμηση,,αλλωστε η σεξουαλικοτητα του καθε ανθρωπου ειναι δικαιωμα.. και οχι θεμα περηφανειας η ακομα προβολης…. Δυστυχως πολλες οργανωσεις οπως το gay pride υποτιθεται κιολας οτι ειναι ευαισθητοποιημενες και σκοπο εχουν να διεκδικησουν καποια θεματα οπως ειναι ο γαμος και οι υιοθεσιες… και τα μεσα που χρησιμοποιουν, ειναι να βγαινουν καποια ατομα ημιγυμνα μεταμφιεσμενα η γυμνα σα να πηγαινουν σε καρναβαλι… Τα μεσα δηλαδη δεν ειναι ταυτοσημα με τους σκοπους που επιδιωκουν…και ναι, τα βρισκω περισσοτερο αντιδραστικα και ναρκισσιστικα… το κυριοτερο ομως ειναι οτι σε καμμια περιπτωση αυτη η παρελαση δεν ανταποκρινεται στην παραγματικοτητα των gay… εγω αισθανομαι οτι μαλλον τους υπονομευει… Δε γινεται δηλαδη να λειτουργεις ως αιρεση και να περιμενεις να αναγνωριστεις ως επισημη θρησκεια….βεβαια καποιοι ανθρωποι θελουν να ειναι αιρεση, γκετοποιημενοι, και διαφορετικοι…. και γνωμη μου ειναι οτι τελικα αυτο γινεται. τονιζεται μια διαφορετικοτητα, ενω στην ουσια δεν υπαρχει διαφορετικοτητα..
Οσο για την ομοφοβια …φυσικα και δεν την δεχομαι..το 2015 παντου στα ΜΜΕ και στην τηλεοραση βλεπουμε σηριαλ με gay αρα δεν υπαρχει θεμα φοβιας… και απορω πως δεν σκεφτηκατε ποτε πως η λεξη ομοφοβια ειναι το ελαφρυντικο του μαλακα……ας μην δικαιολογουμε κακες συμπεριφορες σε υποτιθεμενες φοβιες..”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!