Η Πέμυ Ζούνη συναντά την Μελίνα Μερκούρη

Στα μέρη που περπάτησε και δόξασε η σπουδαιότερα Ελληνίδα όλων των εποχών, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το promo της παράστασης.


Στα πλαίσια μιας παράστασης που θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα –αρχής γενομένης από απόψε στην Λευκάδα- η Πέμυ Ζούνη συνάντησε την …Μελίνα Μερκούρη. Στα μαγευτικά σοκάκια στην Πλάκα.

Στα μέρη που περπάτησε και δόξασε η σπουδαιότερα Ελληνίδα όλων των εποχών, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το promo της παράστασης.

Το αποτέλεσμα είναι μαγικό και …θαυμάστε το

pe1

 

«Προσέξτε καλά, δεν θα αφήσετε να με ξεχάσουν, δεν θέλω να γίνω ανάμνηση, θέλω να είμαι καθημερινά μαζί σας…» τα λόγια της Μελίνας .

Ας της δώσουμε την ευκαιρία λοιπόν να είναι κοντά μας, όπως θα ήθελε, να μας εμπνεύσει με τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητά της. Παρούσα όσο ποτέ, στις αναγκασμένες αυτές ώρες τις χώρας μας, εμπνέοντας μας με την δυναμική αγάπη της για την Ελλάδα και τον πολιτισμό, καθώς τα υπερασπίστηκε πότε με την πολιτική της και πότε με την καλλιτεχνική της υπόσταση.

Ανάγκη μεγαλύτερη από ποτέ, σήμερα, το πάθος της Μελίνας για την Ελλάδα, να υπενθυμίζει στους Έλληνες και να γνωρίζει στους νέους, πως η φλόγα για την πατρίδα , και τον πολιτισμό, αξίζει να μεταλαμπαδεύεται.

Παρουσίαση και σχολιασμός από μία επίσης καλλιτέχνιδα και πολιτικό, με έντονη κοινωνική παρουσία, την Πέμη Ζούνη, σε μία προσεκτική προσέγγιση της πολυδιάστατης προσωπικότητας της, Μελίνας, αναδεικνύοντας έτσι, τις αξίες με τις οποίες ταυτίστηκε και πορευτηκέ στη ζωή της.

Μαζί της η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Γκινοσάτη η οποία με της φωνής της θα μας θυμίσει όλα τα τραγούδια που η μεγάλη Μελίνα Μερκούρη ερμήνευσε τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο.

pe3

pem2

pe4

pe5

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!