Η νέα ταινία του Σάκη Ρουβά με τίτλό CHEVALIER είναι έτοιμη [εικόνες]

Την αφίσα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, ανέβασε στο Instagram o Σάκης Ρουβάς.


Την αφίσα της ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί και ο ίδιος, ανέβασε στο Instagram o Σάκης Ρουβάς. Πρόκειται για τη νέα ταινίαςτης Αθηνάς Τσαγγάρη CHEVALIER.

Στην πρεμιέρα θα παρευρεθούν η Αθηνά Τσαγγάρη, καθώς και οι 6 πρωταγωνιστές της ταινίας: Γιώργος Κέντρος, Πάνος Κορώνης, Βαγγέλης Μουρίκης, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Σάκης Ρουβάς.

Όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του διευθυντή του Φεστιβάλ του Λοκάρνο, Carlo Chatrian, το “Chevalier” θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ, το οποίο απαρτίζεται από δεκαοκτώ ταινίες. Όλες θα προβληθούν σε παγκόσμια πρεμιέρα.

ρουβασ.jpg

Όσον αφορά στην υπόθεση, η ταινία “Chevalier” σχετίζεται με μια παρέα αντρών, που επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος με ένα γιοτ. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, «σκοτώνουν» την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται «Chevalier»… Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Τα γυρίσματά της έγιναν στην Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο θα “ταξιδέψουν” οι όμορφες γωνιές της σε όλο τον κόσμο.

sa

Η παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ θα πραγματοποιηθεί στις 12 Αυγούστου στο 68ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λοκάρνο που διεξάγεται φέτος 5 – 15 Αυγούστου.

Εν τω μεταξύ ο Σάκης συνεχίζει τις διακοπές του μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους. Μετά την όμορφη Κύθνο, έκαναν ακόμη μια εξόρμηση και ο καλλιτέχνης ανέβασε ένα υπέροχο τοπίο, με μία βάρκα.

σακα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!