Η Μαίρη Σκόρδου με τη Ναταλία Γερμανού – 14 χρόνια μετά το Big Brother!

Tι έχουν γίνει όλα αυτά τα παιδιά των ριάλιτι άραγε;


Η ξανθιά για την οποία κάποτε συζητούσε όλη η Ελλάδα αποφάσισε να μιλήσει για την εμπειρία της στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή της στο «Ε», «Μη χανόμαστε».

«…για καιρό είχα μια πολύ μεγάλη πικρία. Έλεγα “τι ήθελα να και μπήκα στο παιχνίδι”, από τη μία μου άρεσε, από την άλλη καθόμουν και έκλαιγα. Τη μία μου ‘λέγαν τα πιο ωραία πράγματα που μπορούσα να ακούσω και την άλλη πράγματα που…», είπε σε μία ημιτελή πρώτη εισαγωγή της η Σκόρδου.

Η συνέχεια, ωστόσο, ήταν αποκαλυπτική.

«Κάποια πράγματα που ειπώθηκαν δε μου ταίριαζαν. Εμείς δε γνωρίζαμε τι θα συμβεί. Εγώ πήγα σε ένα παιχνίδι που γινόταν στην τηλεόραση. Ένα απλό παιχνίδι. Δεν ήξερα ότι αυτό θα μου άλλαζε όλη τη ζωή. Δεν ήμουν έτοιμη για κάτι τόσο δυνατό και δεν υπήρχε κανείς να προστατεύσει τη Μαίρη. Οποιοσδήποτε ήθελε δημοσιότητα έβγαινε και έλεγα κάτι κακό για ‘μένα. Κάποιες στιγμές ήθελα να είναι η ζωή μου πιο απλή. Να μην χρειάζεται να λογοδοτώ, αν είμαι καλή ή δεν είμαι», είπε η πρώτη γυναίκα που είδε το όνομα της να φιγουράρει παντού λόγω της συμμετοχής σε reality show.

«Κάποια στιγμή αηδίασα γιατί λέω αυτό το πράγμα που υπάρχει γύρω μου και αυτό το φτηνό που προσπαθούν να μου κολλήσουν, δεν μου πάει. Δεν είμαι εγώ. Εγώ έχω παλέψει στη ζωή μου για να με βγάλει κάποιος ότι είμαι λίγη. Έχω μάθει να στηρίζομαι στα δικά μου χέρια και δεν μπορεί κάποιος να μου πει ότι είμαι απλά μια γκόμενα. Ή θα έπρεπε να κάνω εξώδικα και αγωγές σε όλους, ώστε να κλείσω τα στόματα τους, με ωραίο τρόπο και τώρα να έχω και μία περιουσία, γιατί ήταν πολλά αυτά που είχαν ειπωθεί και από την άλλη λέω δεν πειράζει… σπίτι μου! Δε θέλω κανέναν. Δεν μπορούσα άλλο. Δεν τους ήθελα άλλο», είπε μεταξύ άλλων η Σκόρδου εξηγώντας έτσι και την εξαφάνιση της από τη showbiz.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!